Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Smo imeli oblekce od različnih proizvajalcev, predvsem od H&M, Clar in pa od Toys'r'us-ove znamke Bruin. Ista pesem pri vseh. Mali pravi velikan, pri dveh mesecih je imel že 60 cm, oblekce pa še vedno 56
in bom bolj previdna pri številkah...Očitno se tudi to spreminja...
po moje je body lažje kupit mal večjega (npr. 62) in ni problem nosit od začetka (samo mal rokave zavihaš). pajacki so pa druga pesem - naša še zdej noge skrči kot kobilca in jih ven iz hlačnic potegne, če je prevelika cifra. tko da mora bit prave velikosti, če ne se not zakvačka z nogami in pol je panika in veliko nezadovoljstvo
in se mi zdi da ne vem še čist nič
ali
, kakšne kremice, kakšen voziček, kakšno ime, kaj vse za porodnišnico, ali rabiM to ali ono, kje kupiti, bla bla bla..) Mi je RR pomagal z veliko odgovori nasplošno...res
sam zdi se mi da tisti seznamček na RR "kaj potrebujem za novorojenčka za v porodn" fuuuuuuuuuul velik...ali res potrebujem tolk vsega za
ampak se bomo že znašli..do avgusta je pa še daleč