|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj boste prvo sadile?
24.2.2008 19:58:52   
Rubin.
Zanima me kdaj boste začele s sajenjem oz. kaj boste prvo sadile? Sem že imela vrt, pa sem ga opustila, sedaj pa je mala mis malce večja pa bova skupaj vrtnarili user posted image . Jaz sem mislila posjat nekaj solatke - katero priporčate, potem pa nadaljevat z korenjem in podobnimi zadevami za v juho, pa kakšen paradižnik in papriko. Kdaj je čas za to?

p.s. mi obužujemo solato gentile, a se dobi seme zanjo?


< Sporočilo je popravil Rubin. -- 24.2.2008 19:59:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj boste prvo sadile?
24.2.2008 20:00:03   
pika74
jst sm že posjala rožce user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj boste prvo sadile?
24.2.2008 20:01:31   
Rubin.
O super. Mi bomo pa kar flance (sadike)  kupili user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj boste prvo sadile?
24.2.2008 20:06:25   
Gina
Jaz ta mesec ne bom še nič sejala. Dokler je mrzla zemlja, nič ne vzklije. Smo previsoko. Sem pa danes prekopavala. Pika katere rožce si pa ti v zemljo dala? Ko bom sejala, bom najprej standardno zgodnjo zelenjavo: solato, korenček, grah in kolerabico najbrž. Pa še redkvice in špinačo. Čebulček bi tudi lahko. Česen sem pa že jeseni, pa motovilec tudi, tako da kar ven rineta.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj boste prvo sadile?
24.2.2008 21:34:02   
bumerang
Pri nas bomo čez kak teden že želi prvo berivko. Jo je moj mož sejal konec decembra, jaz sem se pa trkala po glavi in ga križem gledala. user posted image
Prejšji teden je posejal še eno gredico.
Grah je že v zemlji in lepo nabreka. Potem bomo nekje sredi marca nadaljevali s krompirjem in še z grahom in berivko. Sejala bom tudi blitvo. Potem enkrat konec marca, začetek aprila, odvisno od vremena, sadim na vsaka dva tedna fižolete in sadike glavnate solate. V maju pa poletna klasika.  
Rožic še nisem sejala, jih tudi ponavadi ne ampak letos jih pa moram, da obogatim malo novo okrasno gredo. Čaka me še polovica "raprezentativne grede" user posted image  za katero ne vem ali jo bom uredila to pomlad ali šele jeseni. V glavi je namreč še nisem sestavila.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj boste prvo sadile?
25.2.2008 11:49:24   
murkica
Najprej malo rdečo redkvico, potem peteršilj in korenček. Grah bo še kakšen dober teden počakal, drugače pa bom naslednji teden že preflancala solato, ki sem jo posjala jeseni z motovilcem, da bo sedaj naredila glave.

Rožic se letos nisem kaj spravila sjat. Drugače pa bom notri v hiši posjala seme volovjega srca- da bomo imeli poleti sedike. Bomo videli kaj bo uspelo.

Rožce bom pa posjala te "tegetes" za na okna in potem za med paradižnik. Naj bi odganjale plesen.(lani je res ni bilo, ko sem to naredila, če pa je bil res to vzrok bomo pa letos videli.



_____________________________

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj boste prvo sadile?
29.2.2008 11:59:35   
Anonimen
    Glih včeraj sem v lončke posejala paradižnik.  Bomo videli kakšni bodo letos. Lani nisem imela dobrih semen pa so bili flanci še kar veliki za sadit.

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?