Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ampak mene umetni (oksitocin) niso preveč boleli. Za lajšanje bolečin sem v zadnje pol ure pred iztisom dobila dozo Dolantina in je bilo zadosti
.
, pa imam drug porod v slabem spomin.
. Obakrat sem bila oproščena klistirja in britja (slednje sem preventivno uredila doma). Drugič se spomnim samo to, da je bila v porodnišnici strašna gneča in sem čakala na prazno posteljo v porodni v tisti sobici, kjer čakajo partnerji...in ko je prišla sestra pome z vozičkom so se eni trije moški vsuli na sestro, če imamo mi2 veze, ker smo ravnokar prišli in nas so že napotil rodit... pa se je sestra smejala in rekla, da se tle ne da pa nič izbirat... Smo bile pa pol v sobi same hitre drugo oziroma tretje rodke. Eno cimro so dobesedno nesel iz WCja na porodno posteljo, ker je glavica že ven gledala
, pol stvari se ne spomnim
), ob 4 sem bila v porodnišnici, ob 5 rodila in kričala od bolečin (po mojem sem prestrašila še tamalega, ma je tako pašalo kričat).