|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: še eno vprašanje glede testa ter vgnezditve 1.3.2008 14:44:28
|
|
|
|
piamaria
|
joj lahko ti pomagam le tko, da ti povem:+ test pokaže po 14-16 dneh od vgnezditve. LP
|
|
|
|
|
RE: še eno vprašanje glede testa ter vgnezditve 1.3.2008 16:54:36
|
|
|
|
Rubin.
|
Nekje sem prebrala da, test pokaže 5 dni po vgnezditvi , samo jaz bi na tvojem mestu počakala, da pride čas za m in prvi dan izostanka delala test. Mislim, da bo takrat najbolj sigurno . Sicer pa na vseh testih piše, da pokažejo + ali - že prvi dan izostanka m.
|
|
|
|
|
RE: še eno vprašanje glede testa ter vgnezditve 1.3.2008 17:50:40
|
|
|
|
Bety upa
|
Najprej = urinski test pokaže 5 dni po vgnezditvi in 10-12 do oploditve. Naredi O test in če je pozitiven, je to to.
|
|
|
|
|
RE: še eno vprašanje glede testa ter vgnezditve 1.3.2008 17:53:10
|
|
|
|
Bety upa
|
upsssss.....pardon.....zgoraj je napisana sama zmešnjava.. Urinski test, ki dokazuje ßhcg, pokaže drugo črtico in je pozitiven 5 dni po vgenzditvi. To je 10-12 dni od oploditve. O test pa dokazuje ovulacije, vednar pokaže tudi zgodnjo nosečnost in je pozitiven še pred urinskim testom. (To je malo boljše napisano, kaj ne?! )
|
|
|
|
|
RE: še eno vprašanje glede testa ter vgnezditve 9.3.2008 18:32:25
|
|
|
|
aqua77
|
Bety upa, kje si zvedela za O test, da ti pokaže zgodnjo ? Me zanima, ker sem to prebrala, pa sem doma imela samo en CB, pa še celo škatlico O testov. Sem šla delat O test, ker CB bom delala mal kasneje, in mi je res pokazal 2 črtici, sicer eno ful, ful bledo, ampak vse eno sta ble dve! A to res drži???
|
|
|
RE: še eno vprašanje glede testa ter vgnezditve 11.3.2008 11:54:27
|
|
|
|
aqua77
|
Sem že danes zjutraj zvedla da ne drži!! Prišla .
|
|
|
RE: še eno vprašanje glede testa ter vgnezditve 11.3.2008 11:59:00
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina Sem že danes zjutraj zvedla da ne drži!! Prišla .
|
|
|
|
|
RE: še eno vprašanje glede testa ter vgnezditve 11.3.2008 15:03:27
|
|
|
|
aqua77
|
Hvala!!!!
|
|
|
RE: še eno vprašanje glede testa ter vgnezditve 11.3.2008 23:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Škoda
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
kašicaInes_LKatere kašice kupujete otrokom?Bebivita (
16%)

Hipp (
28%)

Alete (
2%)

Frutek (
53%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!