Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Nosim pa same mehke in ne premajhne čevlje...
Pa strižem si jih tudi pravilno (naravnost). Kolegica je rekla da se je njej zgodilo isto. Kako ste stvar pozdravile? Jaz uporabljam tea tree, pa kopel si delam. Še kakšen predlog?

se to dogaja? Jaz imam isti problem. Po porodu sta se mi oba nohta na palcah začela vraščat. No, pa levi se mi je sam od sebe nehal, desni se mi pa še vedno. Ampak k sreči ne tako grozno, da si ga lahko sama spedenam - odstrižem in potem s tistimi kleščami izdolbem še tisto špico, ki se mi vraste. Svakinji se je pa zelo zagnojilo, samo ne vem, kaj je potem naredila s tistim palcem. Najbrž je šla k zdravniku ali kaj, ne vem. Jaz imam k sreči eno svakinja, ki je izšolana kozmetičarka oz. pedikerka in mi je takoj po porodu to zrihtala tako, da si lahko zdaj sama naprej rihtam ta noht.