Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Ampak, če bo to najhuje bom že preživela. Bila pa sem pri zdravnici, ki mi je predpisala lekadol (3 na dan), ampak se mi je zdelo preeveč in jih nisem vzela. Rekla je, da pomaga edino masaža, sprehod, vaje in pa plavanje. Plavat pa mi je prepovedala ginekologinja - zarad vnetij. Tako, da pač vsak dan po službi grem ven. Kosmodisk mi ne pomaga. Masaža mi pomaga trenutno pol pa je spet isto.
Komaj se je bruhanje zaključilo, je hrbtenica začela bolet. Grozno. Včasih jokam od hudega. Nič mi ne pomaga. Boli me, če ležim, sedim, stojim, hodim.... Kakšen dan bolj, kakšen dan manj. Me pa trebuh tako naprej vleče, da se prav naprej držim in hrbtenica potem še bolj trpi. Masaža malce pomaga - za tisti trenutek, ko me mož zmasira, potem pa spet bolečine. Če prej ne bo bolje, bo takrat, ko bomo imeli otročke v rokah
po moje me bo pobral, res ne pretiravam, ker nimam nic od tega, dejansko me tako fejst boli, da se mi ze rahlo mesa! Vcasih ko tako lezim pred TV in se hocem vstati, ma kaka stara oma, se hujsa sam v "pobiranju" s sedezne kot kaka babica pri 70-ih
zvecer zmasira z oljem, imam nekako obcutek kot da mi bo kriz odtrgal (ps. nezen je - ni grob)... mah ne vem vec kaj naj delam, vsega Boga sva ze probala, a kriz cedalje bolj in bolj boli
mene je ful bolelo tik pod rebrami. neznosno!!! tak kot ti opisuješ. kaj nardit? nič, potrpet.