Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ja jajčka je čist fajna, edina slabost na sploh pri vozičku oz pri jajčki je da je ne moreš dat na isofix sistem in pol v avtu, no pa sej jo pa privežeš pa je ravno tko ok,... ja Brevi ma res full lepe stvari in mislim da tudi zelo praktične da res zelo upoštevajo praktičnost. tudi mi2 že imava Brevijevo stajico,.... in je full lepa pa še praktična je ker ma še neko podlogo,... No iz moje strani vse pohvale Brevi-ju
, veš tuki ti pa lahko rečem samo to, vsaka lupinica tako s podstavkom kot brez njega je varna dokler se ne zaletiš. Na "kreš testih" se je res izkazala za bolj varno, če ima še podstavek, ker je pač lupinica pritrjena na podstavek le ta pa na karoserijo avtomobila. Podstavek je smiselen samo v primeru, da imaš v avtu isofix, v nasprotnem primeru je neuporaben in zato nič bolj varen.
pa ne bomo meli rdečega
. Sem pa našla na strani
v lupinici tako mora nekdo (vsaj priporočljivo je) sedeti pri njem.