Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

) me zanima, kako nej postopam s tole mojo novo kalo. Brala sem, da je to močvirska roža, ki pol leta rabi veliko vode (takrat cveti) in svetlobe, pol leta pa naj bi se jo zalivalo minimalno in se jo imelo na hladnem. Zanima me, če to dejansko velja tudi za te 'kupljene' kale? jo je treba kaj gnojit? Predvsem pa, kolk jo zalivat? Vsak dan, na dva dni, 1x na teden? Hvala 

cvetovi so odpadli (samo še en je ostal), novih pa ni, ker se že v 'kalčku' posušijo. Takoj ko se začne videt da bo cvetek pršu ven je že suh 

pa je lepo delala, brez problemov, nato pa je odcvetela (ne prekmalu) in se spravila počivat 
  ,  že kakšne pol leta, cvetov pa od nikjer! imam jo na polsenčni legi, je pa res da so temperature okrog 20-25 stopinj. Ji to ne odgovarja? rada bi da bi mi spet nardila par škrniceljčkov