Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Ugotovila, sem kako lahko sedim, ležim... da nesmem kihati in podobno. Popolnoma so minile okoli 14 - 15 tedna. Takrat sem tudi dobila energijo in elan za naprej. Ponoči sem začela normalno spat. Na WC sem šla samo še enkrat na noč ali pa sploh ne. Nespečnost se mi je pojavila spet ta teden (4 do 5 ur na noč samo spim) vendar imam še vedno dovolj energije da dan normalno preživim in nisem kot cunja.
 . Ugotovila, sem kako lahko sedim, ležim... da nesmem kihati in podobno. Popolnoma so minile okoli 14 - 15 tedna. Takrat sem tudi dobila energijo in elan za naprej. Ponoči sem začela normalno spat. Na WC sem šla samo še enkrat na noč ali pa sploh ne. Nespečnost se mi je pojavila spet ta teden (4 do 5 ur na noč samo spim) vendar imam še vedno dovolj energije da dan normalno preživim in nisem kot cunja.  zdaj sem po nasvetu ginekologinje začela jemat tudi vitaminske tablete elevit, ki naj bi pomagale. no zdaj saj vem, da je takšno počutje nekaj normalnega
 zdaj sem po nasvetu ginekologinje začela jemat tudi vitaminske tablete elevit, ki naj bi pomagale. no zdaj saj vem, da je takšno počutje nekaj normalnega