Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ga odnesem v klet, dam v voziček in potem vse skupaj znosim gor po stopnicah v pritličje. Ali pa držim košaro gor v stanovanju in ga potem s košaro nosim gor in dol po stopnicah. Podvozje od vozička pa naj stoji v kleti. 
! Pa meni tudi ni lih pasalo
(bogi križ). Potem sem ga začela puščati pri vhodu, takoj za vrati. Na srečo se lepo odpirajo, tako da nikogar ne moti, če pa že, mi ni nihče nič omenil. Dosti krat sem ga tudi v avtu imela, samo, nimamo garaže ali kake strehe in tudi ni bilo lih praktično. Pupiko odložit, vzet voziček,................
. Jaz imam tega tovorjenja gor in dol že polno glavo. Če grem v trgovino, lahko gor v stanovanje samo eno vrečko odnesem
. Tamalo v lupinici pod eno roko ali v naročju, vrečko v drugo, torbo s potrebščinami ali ruzak pa na rami. Odkar sem rodila svoje torbice spolh ne uporabljam
.