Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Na drugi strani zaliva, ce si v Metajni, sta dve plazi - Prnjica in Čista, oz. na levo Sv. Duh (kamni) in na desno Zrće (majhni kamenčki, veliiiiiika gneča). Moja vzgojiteljica je par let hodila v Metajno, pa so bili zadovoljni. Na plaži niso kaj dosti poležavali, ker so se šli kopat, pa potem v app in tko. Je pa hodila tja z eno najstnico + manjšim fnatkom (3-6 let odkar smo se tam srečevali). Zvecer so sli pa v Novaljo.
!!Tam smo bili 3 leta pa lepšega kraja nisem videla.Ker smo mlada družina nam gužva in iskanje otrok ne odgovarja. Tukaj je res majhna plaža oz. ozka . Za otroke je super tudi v vodi je sama mivka in ni se mi zdela voda pretirano umazana. plaža je blizu otroci pa imajo veliko šare za na plažo tako da hitro skočiš v apartma..Veliko smo se tudi sprehajli, tako da mi je bilo res super. Mi smo hodili tudi na plažo peš, ki je zadaj hriba in je med borovci.Ker je bil mož zelo navdušen je kupil tudi čoln tako da smo se vozili okoli metajne proti Paškim vratom, tam pa je tako čisto morje in pa sama samota. Res dober občutek ko zaplavaš brez kopalk in nikjer gledalcev.Zvečer pa smo se zapeljali v Novalijo na večerjo. Zvečer pa sediš na balkonu in uživaš v tišini.V glavnem sem kar žalostna ratala ker je letos ne bom vidla
.Aja pa veliko Slovencev je tako da boš lako tudi klepetala.