|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Slabost, zgaga in špikanje 10.5.2008 10:14:22
|
|
|
|
mmmc
|
Živjo, en teden mi je že slabo in me rahlo špika. Najhujša je pa zgaga, karkoli pojem je 5 minut ok, potem pa se mi začne slina nabirati v ustih, kot da bom bruhala. Samo bruham pa ne. Za test je še prezgodaj, mogoče konec naslednjega tedna. Ker ovulacija naj bi bila med 1 in 3 majem, tako da zamuja mi še ne. Dobila naj bi jo v prihajajočem tednu Drugače pa sva v tem mesecu res malo bolj pristopila k stvari . Prej sicer nisva ravno pazila nisva se pa tudi zelo trudila. Mi je pa nenavadno, da mi je slabo, me špika in peče zgaga že pred izostankom . Zanima me kakšne izkušnje imate ve, ker sem nova v načrtovanju in tudi še nisem zasledila tako zgodnji znakov na netu. Alkohol se mi je popolnoma uprl v zadnjem tednu, tudi vonjat ga ne smem. Mi pa blazno paše špinača, ostala hrana pa tko tko... Apetit se mi je razpolovil. Hvala in sončen dan
|
|
|
|
|
RE: Slabost, zgaga in špikanje 10.5.2008 10:16:07
|
|
|
|
mmmc
|
Še tole sem pozabila. Skoz se mi spahuje, vsakih 10 minut, grozno. Zato tudi mislim, da me peče zgaga. lp
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki10 najpogostejših prvih znakov nosečnostiVsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nejina zgodbaOb dveh zjutraj me je nekaj začelo zvijati po trebuhu. Hmmm...verjetno popadki...kaj pa vem?
Zadnje s foruma
Seks.
Admin
Po seksu z možem, vi?