Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 23.5.2008 10:29:02
|
|
|
|
*maja
|
Če izberete Šiško toplo priporočam Molkovo ali Dr. Avsec sta obe zelo fajn.
|
|
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 23.5.2008 10:30:13
|
|
|
|
*maja
|
Aja v Šentvidu je pa baje fajn tudi D. Vodnik.
|
|
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 23.5.2008 10:55:51
|
|
|
|
krasnočka
|
Mi hodimo v Šentvid k Dr. Vodnikovi in naša čebelica jo ima zelo rada. Tudi sestre so prijazne in vedno se držijo ure ko si naročen za pregled (govorim glede posvetovalnice, saj z boleznijo za enkrat še nimamo težav).
|
|
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 23.5.2008 11:46:41
|
|
|
|
nuala
|
V Dravljah ima dr. Voduškova ordinacijo, deloma na koncesijo, deloma privat. Zelo fajn ženska.
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 23.5.2008 12:30:05
|
|
|
|
jakaracman
|
Dr Vodušek toplo odsvetujem.
|
|
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 23.5.2008 12:42:49
|
|
|
|
Naja31
|
Moja oba sta pri dr. vodnik v Šentvidu. Krasna ženska in krasna zdravnica. Jaz sem tudi čist navdušena nad njo, sestri sta ok, še nikoli ismo čakali več kot 5 minut. Naročajo na uro, kar je sploh super. Ampak ne vem če jemlje nove. Novorojenčke ja, ker je 1 mesec nazaj vzela mojega , za starejše otroke pa ne vem. Fantka moje prijateljice je lansko leto zavrnila, da nima več prostora.
|
|
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 23.5.2008 14:24:03
|
|
|
|
tinatona
|
Sej je verjetno tud tvojga minija vzela smao zato, ker že ta velik k njej hodi. LP
|
|
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 28.5.2008 12:22:52
|
|
|
|
timika
|
Tudi moj 20-mesečnik je pri Vodnikovi, ZD Šentvid - smo zadovoljni, cela ekipa prijazna, se posvetijo, svetujejo in ne oklevajo, da se prideš pokazat, če je kaj dvoumnega.
|
|
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 2.6.2008 0:36:07
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
še ena, ki je nadvse zadovoljna z dr. Vodnikovo. res se drži ure, je prijazna, vedno si vzame čas, da najprej naveže stik z otrokom, skratka super je.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZabavne igre za otroke na prostem - 13 pre...Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za zabavne igre za otro...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.