|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj k ginekologinji
9.6.2008 19:06:33   
M1987
Zdravo user posted image  Mogoče ste to vprašanje že neštetokrat premleleuser posted image , ampak ker vem da ste dobre dušče upam, da boste pomagale še meni user posted image . Zanima me koliko časa ste delali na user posted image  preden ste šle k ginekologinji, ker ni bilo nič od user posted image . Z mojim delava na user posted image  od začetka marca, vendar ne vem ali nam grem k ginekologinji na pregled ali je vse ok ali naj še malo počakam? Hvala, lepo se imejte user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj k ginekologinji
9.6.2008 19:12:28   
Netopirčy81
Čimmanj se obremenjuj, ne misli na to, da bi rada naredila otročička, pa boš vidla, bo že uspelo. Mi2 sva tudi nekaj časa potrebovala, da se je pojavila user posted image  (8 mescev po koncu jemanja KT). Kako dolgo čakaš, da greš do G user posted image  Po moje, da če v 1 letu ne rata, pa pejt mal vprašat - tko je nardila moja prijateljica. No, in je tudi njej v tem roku uspelo. Veliko sreče user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2008 19:28:43   
ursa30
avgusta bo dve leti, odkar sem brez zaščite. na user posted image  pa delava "resno" skoraj eno leto. in če ta mesec ne bo nič, grem na pregled do G. glede na to, da delata user posted image  šele par mesecev, mislim da še ni potrebe da bi morala iti do G. če pa po enem letu ne bo uspeha, potem pa že počasi začneš lahko razmišljati o tem. upam da se bo čimprej prijelo user posted image user posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2008 20:55:58   
Naja30
Bosta morala pa še kar nekaj časa poskušat. Tukaj so punce, ki se trudijo že zelo dolgo, ne samo 3 mesece. Če bi do zdaj zanosila, bi bilo kar ekspresno user posted image
Mislim, da te G po kakšnem letu pošlje na preiskave. Verjetno pa tudi vsak dela malo drugače.

Želim ti veliko sreče in da čim prej zagledaš plusek!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2008 21:30:55   
Blejka26
če se boš bolje počutila pojgi do zdravnika,drugače pa mislim da ne bi bilo potrebe..vidva kar veselo delajta in kmalu bo uspelo

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2008 9:49:41   
pikipu
Meni je G rekel, da odvisno od starosti. Če si mlajša od 35 let, naj bi v povprečju ratalo v enem letu, in greš šele po tem do G. Če pa si starejša, pa se pri G oglasiš, če nekje po dobrih šestih mesecih ne rata.

Sicer pa če komaj od marca delata na user posted image , je še čas. Kot so napisale druge: ene se matrajo zelo dolgo.
Srečno!!!!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2008 11:33:55   
pattaya
Jaz imam ciste na jajčnikih in mi je g rekla da če po pol leta ne bo ratalo naj se oglasim pri njej za nadaljni pogovor. Zdaj grem v četrti krog in če tam nekje do septembra ne bo nič bom šla k njej. Tako da še ne prehitro obupat in se še malo potrudita, prej ko boš šla k njej.

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2008 12:14:31   
honey
Mene je moja gin. poslala na pregled po 6 mesecih, ker sem bila stara 30 let in po 6 mesecih ni bilo nič. In tudi zdaj, ko spet ni nič, me je že kar malo nahrulila, da zakaj nisem prišla prej (zdaj je minilo 1 leto). Tako da ne vem, če si mlajša od 30 let, kar počakaj 1 leto, če si pa okrog 30, pa le pojdi po nekje 6 mesecih na pregled.

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2008 15:35:50   
tinč407
jaz sem bila danes pri G, ker imam cikluse dolge po 50 dni. ugotovil še mi je zraven , da nimam O in policistične jajčnike. Popolni paketuser posted image
na bebici pa sva delala 2 ciklusa in ni mi žal, da sem šla že sedaj, ker mi je dal klomifen in upam da se bo izkazal in porihtal stvari, da tudi mi dobimo našouser posted image   user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2008 15:57:59   
metuljcek27
Ne čakajte 1 leto,pojdite prej,ker če ne se vse zavleče...
Izkušnja moje kolegice je ta :
Pri G ni bila eno leto in tudi kontracepcije ni jemala 1 leto.Vendar sta pazila.Ko sta se odločila za otroka je šla k G in ji rekla,da naj bi delala na otroku 1 leto pa nič.Punca je stara 27 let.Pa jo je g poslal na krvne preiskave in naj bi opravila še UZ.Med tem časom,ko je čakala M in dneve za odvzem krvi je zanosila.In sedaj čakamo...Ura se ne premakne ona pa je v porodnišnici od 12 ure...Upamo,da bo kmalu prišla lepa novica in bo postala mamica...
Ne čakajte!Vse tako dolgo traja,leta pa minevajo hitro...Vsak dan starejše vse težje je rekla moja G.Zato hitro v akcijo...papa

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2008 20:00:02   
piamaria
ooo metuljček, zelo lepo si napisala...srečno obemauser posted image

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.6.2008 17:23:31   
M1987
Hvala za odgovore user posted image  Lp

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?