Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dr. Strah - nova tel. številka za naročanje n... 1.7.2008 8:20:30
|
|
|
|
ak
|
Pozdravljene, Pozdravljene, bila sem na pregledu pri dr. Strahovi in sem izvedela sledeče: k dr. Strahovi (kadar nje ni, jo nadomešča dr. Ksenija Geršak) se lahko za nuhalno svetlino oz. druge preglede naročite na novo telefonsko številko: 051-636-000. Julija, v času dopusta, bodo naročali: pon in sreda: 8-10h tor, čet, in pet : 16-18h. Sicer je dr. Strahova na dopustu od 14. 7. pa do 1.8., vendar bo delala 23. in 24. julija. Vmes jo bo pa nadomeščala skoz dr, Geršakova, ki je baje tudi zelo dobra in ima večletne izkušnje. Od avgusta pa bodo spet dosegljivi na zgornji tel. številki ves čas v delovnih dneh. lp ak
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kaj bi naredili?mi_2Pričakujete otroka, s partnerjem pa sta izbrala ime, ki sorodnikom ni všeč. Bi upoštevali njihovo mnenje in izbrala drugo ime, ali pa menite, da se njih to sploh ne tiče? Menjali bi (
6%)

Obdržali bi (
94%)
Število vseh glasov: 253Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!