|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
koruza, brokoli in obroki 28.2.2005 12:12:41
|
|
|
|
lin
|
Mi smo z uvajanjem začeli zelo zgodaj pr 3,5 mes,tako da sem ji brokoli dala pri enih 5 koruzo pa pri 6.Uno iz konzerve sem skuhala zraven druge zelnjave in jo zniksala
|
|
|
|
|
koruza, brokoli in obroki 28.2.2005 12:12:52
|
|
|
|
Blink1
|
Zdravo neja je stara skoraj 7 mesecev. Koruze še nisva poskusili...vedno pozabim nanjo:zmeden:. Bom ji pa ta teden skuhala polento...torej koruzni zdrob ( :ups: ) pa zraven szmiksala kakšno zelenjavo. brokoli sem ji tudi že dala...v juhici s piščančkom. Lahko pa ga zmešaš s pirejem. Ko se je lepo navadila na sadje, sem ji zelenjavo dajala dopoldne, da je nebi kaj črvičilo. Zdaj ji dajem kosilo, dopoldne in popoldne pa kakšne sadne ali mlečne kašice, pa fruchtzwerge itd...
|
|
|
|
|
koruza, brokoli in obroki 28.2.2005 13:08:49
|
|
|
|
lin
|
Polento tudi že pri 5 mes,dali pa nič niblo
|
|
|
|
|
koruza, brokoli in obroki 28.2.2005 13:19:52
|
|
|
|
Blink1
|
Ja, polenta isto nima glutena. Raje to kot pšenični zdrob
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2005 14:17:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
obis komisije v času bolniškeextraALI VAS JE V ČASU BOLNIŠKE ZARADI NOSEČNOSTI KDAJ OBISKALA KOMISIJA? DA (
13%)

NE (
87%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!