Bety
|
ufffffffffff...groozaaaa....brez RR..... Jaz sem pa počivala ta vikend, lenarila..... Moja teta M :hudicek: ni prišla, pa sem vesela in mi ni važno, če pride jutri...nekako sem si zamislila, kako je lepo, ko ti začne zamujati in ti upaš, da mogoče je to to.... nočeš delati testa, ki bi te razočaral, ampak enostavno uživaš v mislih, da je vse mogoče in enake možnosti imaš za + kot za - ...:ups: pa rataš bolj optimističen... tako potrdiš resnico, da je sreča v poti, do sreče in ne uresničen cilj...:rozica:..:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Nisem pametna, samo tako se počutim..:sloncek::sloncek::sloncek:... Pa še nekaj....pogruntala sem, da je dobro, če ti malo zamuja, ker se nekaj dni pred M v jajčnikih dogaja "izbira" foliklov, ki bodo začeli zoreti v naslednjem ciklusu, tako tretji dan M FSH doseže svoj vrhunec in jajčeca zorijo...zamuda, pa mislim, da se nekako obrestuje pri vseh ženskah....Saj ste opazile, da večini prvo zamuja M nekaj dni in potem naslednje M sploh ni, ker se je zgodil čudež = :duda: .... Tako...Uspešen naslednji vikend vam želim in čimveč :modri::nosecka::sloncek::duda:!!! Bety, ki bo kmalu :nosecka:
|