|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   knjiga v pomoč
12.9.2008 10:56:56   
Klaudia
Znanka je v 21. tednu izgubila dvojčka in je čisto na tleh. (kar je razumljivo user posted image ) Vendar žal v kakšno skupino za pomoč noče. Raje bi prebrala kakšno knjigo ali internet stran.

Zdaj pa me zanima, kaj bi ji priporočali da si prebere, da bo čim lažje to prebrodila in s tem živela naprej?

Najlepša hvala za odgovore

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: knjiga v pomoč
12.9.2008 10:58:18   
Volga
Prazna zibka, strto srce.

http://www.solzice.com/knjiga.php

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: knjiga v pomoč
12.9.2008 20:39:23   
silvya
Jaz sem to knjigo prebrala, vendar šele nekaj tednov kasneje. Prej nisem zmogla. Glej, vsak žaluje po svoje. Jaz sem že po naravi bolj komunikativna in mi je bilo lažje, če sem se imela o svoji žalosti s kom pogovarjati. Zelo veliko sem hodla na forum od solzic. Poleg tega sem prebrala tudi dve knjigi od Gary Zukav - Domovanje duše in Potovanje duš.
Vsekakor pa v teh trenutkih potrebuje prijateljico, ki ji bo stala ob strani. Mogoče te bo najprej zavrnila, a vztrajaj.

Srečno obema. Tebi in mamici.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: knjiga v pomoč
14.9.2008 17:49:58   
Nikita***
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Prazna zibka, strto srce.

http://www.solzice.com/knjiga.php


Super knjiga, prebrala sem jo na dušek, ko sem prišla iz porodnišnice (en mesec po porodu in smrti hčerke). Ne morem reči, da mi je bilo kaj lažje, ko sem jo prebrala. Sem dobila pa potrditev, da z mano (in stanjem, v katerem sem bila), ni prav nič narobe in da tako doživljajo tudi druge mamice ob izgubi otrok. Najbolj mi je pomagal pogovor s partnerjem in najboljšo prijateljico. Ti pa vsekakor priporočam, da tej tvoji prijateljici nabaviš to knjigo. Pa pogovarjaj se z njo, naj te ne bo strah. Mogoče sprva ne bo hotela sprejemati obiskov, ampak če si prava prijateljica, vztrajaj.

_____________________________

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: knjiga v pomoč
15.9.2008 10:04:40   
alex28
Tudi jaz sem izgubila dvojčke v 27. tednu in sem prebrala to knjigo takoj ko je izšla,.. bila sem tudi na predstavitvi knjigi in res je vsak žaluje po svoje. Je pa lažje da v vsej tej žalosti nisi sam in da tako kot se počutiš je čist normalno.

dobro da ima takšno prijateljico,.. meni so takrat ljudje obrnili hrbte,.. nihče mi ni kaj preveč stal ob strani. Vztrajaj tudi če te zavrne,.. ne vsiljeno a ko bo želela pogovor bo vedela da ji stojiš ob strani.

Sicer pa včasih pomaga da svojo žalost izliješ ven,... forum na solzicah in na med. over. net-ko starši žalujejo.
 
Objem

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: knjiga v pomoč
18.9.2008 11:24:28   
Naja30
Jaz pa sploh nisem mogla brat te knjige. Verjetno zato, ker sem jo prepozno dobila v roke in sem čustva že izlivala iz sebe na drugačen način.

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?