Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

po moje je sprememba hrane malo pa tudi brzina vzgojiteljic sploh pri tolkih otrocih
. Mislim, no skoraj zihr sem, da je to zato, ker se pokaka in ga takoj ne previjejo
. Pol se mu pa vse vname. Doma ga takoj pogledam, operem z mlačno vodo in vato, ga posušim in dam gor cinkovo kremo
(takšna bela krema za ritko) in je pol čez noč bolje. Saj klinc, ko je pa naslednji dan spet isto. No, čez vikend se čisto pozdravi
, pol pa spet ista zgodba. To se nam je dogajalo en mesec, sedaj pa je malce bolje: ali ga večkrat previjejo ali pa se je ritka že navadila na vse hudo
.
veste to zagotovo? so vam povedale same vzgojiteljice, da tako delajo?
, so se kmalu zatem pokakali. pa sva jih takoj še enkrat previli. ni mi škoda ne časa, ne plenice!!!
smo se slučajno srečali in je tamala tako nagnala, da sem jo morala domov vzet s sabo in je bila pokakana, pa v isti plenici, kot sem jo zjutraj(ob 5:30!!!) povila
.
moraš se oglasit in potem so bolj pozorni. tak ti je to
, NAŠI SONČKI!