Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 9.10.2008 14:02:33
|
|
|
|
piamaria
|
BC pokaže v 10 sekundah, če je druga črtica in je +, vsaj meni je
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 9.10.2008 14:06:20
|
|
|
|
*alina*
|
Pri meni se je rahlo obarvala šele po nekaj min in sem . Poskusi CB.
|
|
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 9.10.2008 14:09:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Ko sem delala BC in nisem bila noseča (kar sem vedela, ampak sem test morala narediti zaradi CT-ja, kjer sem podpisala, da nisem noseča), se ni tudi po eni uri naredila nobena niti najmanj vidna druga črtica. Pa tudi sicer mi je ta test vedno pokazal realno stanje (tako tavelik kot tidi BC mini). Tvojih 7 minut še paše v okvir veljavnosti testa .
|
|
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 9.10.2008 14:11:15
|
|
|
|
Šaki
|
meni je pokazalo prej kot v 5 min. kasneje nič več.
|
|
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 9.10.2008 14:39:20
|
|
|
|
Skye
|
Še moja izkušnja. Ko nisem bila noseča, sem mi je vedno po 7-10. minutah pojavila zelo šibka črtica (reče se ji evaporacijska linija, po kateri je BC zelo znan). Ko pa sem bila noseča, pa se je druga črtica pojavila že v 10 sec. Tudi jaz ti svetujem CB...je dosti bolj jasen.....medtem ko mi je CB pokazal že zelo debel +, je bila pri BC druga črtica še vedno zelo šibka
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 9.10.2008 15:23:16
|
|
|
|
loveforever
|
Ko sem delala BC in nisem bila noseča (kar sem vedela, ampak sem test morala narediti zaradi CT-ja, kjer sem podpisala, da nisem noseča), se ni tudi po eni uri naredila nobena niti najmanj vidna druga črtica. Pa tudi sicer mi je ta test vedno pokazal realno stanje (tako tavelik kot tidi BC mini). Tvojih 7 minut še paše v okvir veljavnosti testa . no zanimivi odgovori sploh pa mi je najbolj všeč tale. me pa res močno zanima zakaj se nekaterim črtica sploh ne obarva. moja je kr lepo vidna na sliki ampak slike ne znam prilepit, sicer je pa bila po 7 minutah tako da tak brezveze da jo kažem ker nič ne pomeni!! hvala bomo jutri videli če še ne bo prišla no in tudi ne bo prišla ker sem se tak odločla
|
|
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 9.10.2008 15:42:21
|
|
|
|
cofk
|
pomojm si ... sej ma bc 10 min "manevrskega prostora", ne samo 5. a ne piše tko u navodilih? jst sm ga že večkrat uporabla, pa mi nikol tud po dolgem času ni pokazal tiste lažne črtice...
|
|
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 9.10.2008 15:54:27
|
|
|
|
loveforever
|
pa veš da imaš prav da po 10 minutah test ni veljaven kar pomeni da do 10 minut velja'??? PIŠE PO 10 MINUTAH TESTA NE ODČITAJTE VEČ.. TO POMENI DQ JE MOJ REZULTAT LAHKO ŠE VELJAVEN NO BOMO JUTRI VIDELI. UPAM DA VAS NISEM PREVEČ OBREMENJEVALA S TEM IN VAM SPOROČIM KO BOM 100% VEDELA SM NOSEČKA
|
|
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 9.10.2008 16:13:02
|
|
|
|
Anja PiPi
|
vso srečoooooooo
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 9.10.2008 19:22:13
|
|
|
|
2 Sraki
|
Pri meni je bilo isto in sem bila noseča.
|
|
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 9.10.2008 19:43:59
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever pa veš da imaš prav da po 10 minutah test ni veljaven kar pomeni da do 10 minut velja'??? PIŠE PO 10 MINUTAH TESTA NE ODČITAJTE VEČ.. TO POMENI DQ JE MOJ REZULTAT LAHKO ŠE VELJAVEN NO BOMO JUTRI VIDELI. UPAM DA VAS NISEM PREVEČ OBREMENJEVALA S TEM IN VAM SPOROČIM KO BOM 100% VEDELA SM NOSEČKA Držimo pesti. Pomoje si tudi .
|
|
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 9.10.2008 21:07:00
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alina* Pri meni se je rahlo obarvala šele po nekaj min in sem . Poskusi CB. Enako
|
|
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 9.10.2008 21:08:50
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: cofk ....pa mi nikol tud po dolgem času ni pokazal tiste lažne črtice... Meni tudi ne.
|
|
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 10.10.2008 13:44:28
|
|
|
|
metuLJchy
|
čimprej sporoči lepo novico! Stiskamo pestke! Meni BC mi je kazal že vse sorte, prejšnji mesec mi je tudi first sign v par sekundah pokazal črtico, nato pa je prišla . Tako da ko bom naslednjič delala test bom raje enega CB kot te male vražičke od testov
|
|
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 12.10.2008 13:59:34
|
|
|
|
loveforever
|
no samo toliko da vam sporočim, da bom čez malo manj kot 9 mesecev zibala!!!!!
|
|
|
|
RE: se pri bc vedno po 10 minutah obarva še ... 12.10.2008 19:07:55
|
|
|
|
Skye
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.