Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
neizmerno želiva in nas pri tem skoz vzpodbujajo in bodrijo. Sem pa zadnjič ostala zelo slabo, ko mi je moja stara mama kar malo jezno rekla da kaj še čakava pri teh letih (31, 33), da naj raje misliva na otroka kot na nakup psa, pa sem odšla vsa solzna iz hiše. Drugič sem ji pa kar rekla, da me je zelo prizadela in da če bi lahko šla po otroka v trgovino, da bi ga že imela. Pa je razumela in se mi opravičla in zjokala in rekla da upa da bova kmalu kaj naročila. Je rekla, da v njenih časih so se ženske z moškimi samo pogledale pa so ble že noseče

. Tema pa ni prav nič zabavna in mene ta vprašanja zeloooooo motijo. Raje ne povem kaj bi naredila s takimi ..... ki to sprašujejo. Pravzaprav je res prav, da jim postane neprijetno, saj le bebec sprašuje take stvari. Vsak, ki ima vsaj srednjo raven IQ tega ne vpraša. Živi in pusti živeti. Vsak ima namreč svoje življenje, svoje radosti in svoje težave in si želi, da bi bilo težav čim manj, pa radosti čim več. A ljudje res nimajo zadosti dela sami s sabo? Bi jih bio potrebno zaposlit
.