Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Pravtako so mi svetovali, da naj dam vlogo za izvršbo na sodiče. Zanima me če morda katera ve kako dolgo traja, da nas povabijo iz državnega tožilstva na "razgovor" in kaj v bistvu tam povedo. Kaj se zgodi, če gospodič ne bo dvignil vabila od državnega tožilstva, kar mislim, da se bo zgodilo? Pravtako me zanima, če dam izvršbo na sodišče, če dobim samo preživnino za nazaj ali mu potem to trgajo vsak mesec in mi nakazujejo? In če morda katera ve kakšne so zakonske zamudne obresti? 
račun ker sodišče odločbo kar na firmo pošlje.
...namreč na računu ima zdaj izvršbo za 5 mesecev za nazaj (pa, da ne bo pomote, vsa preživnina je plačana v mesečnem roku)...ženska bo dobila denar v dveh obrokih...on pa mora zdaj sodišču dokazovat, da je bila izvršba nepotrebna (nesel je bančne izpiske), čakat na odločbo sodišča in potem mu bo denar vračala pol leta
...najbolj zanimivo od vsega je pa to, da je to storila že prejšnje leto...in vedno takrat, ko nima denarja za na morje...a mi lahko pove kdo, kakšne zakone imamo v tej državi?