Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
jst bi se tud pridruzila 24.3.2005 10:14:08
|
|
|
|
Udb
|
Mikec .... kar pogumno!!!! Skoči in plavaj z nami!! :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
jst bi se tud pridruzila 24.3.2005 10:17:46
|
|
|
|
Sulfinija
|
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:DOBRODOŠLA!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: MOjca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
jst bi se tud pridruzila 24.3.2005 10:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Mikec dobrodošla prprav robčke..če se bomo skupaj jokali pa vložke tiste za inkontinenco,ko se bomo narežali pa bo kaj ušlo:)-:)-:)-:)-:)- Aja robčke bomo rable tudi ko bomo od sreče jokale,ko boš javila da pričakuješ:duda: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
jst bi se tud pridruzila 24.3.2005 10:41:24
|
|
|
|
cmokec
|
:rozica: Mikec :rozica:, dobrodošla. :bravo::bravo::bravo: Tu so napisane lepe besede, polno vzpodbud in optimizma. Skoraj ne moreš verjeti, koliko ti napisano lahko pomaga. Pa vsako vprašanje, ki ga zastaviš prinese odgovor, ker so punce že pravi leksikon. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
jst bi se tud pridruzila 24.3.2005 10:47:41
|
|
|
|
koala
|
Mikec pozdravljena! Jasno je da si dobrodošla med nami! Napiši kaj o seb in pridruži se nam tudi v ZA NAS(nadaljevanje)! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Koala
|
|
|
|
jst bi se tud pridruzila 24.3.2005 11:39:56
|
|
|
|
tinkamiška
|
Te še jaz pozdravljam Mikec:rozica: Se bomo skupaj veselili:modri::roza::) Pa da čimprej rata;) Tinka
|
|
|
|
jst bi se tud pridruzila 24.3.2005 11:46:47
|
|
|
|
buškica
|
lep pozdravček:rozica:
|
|
|
|
jst bi se tud pridruzila 24.3.2005 12:04:24
|
|
|
|
Mikec
|
Hvala za dobrodoslico..:rozica::rozica::rozica: res je tale forum leksikon in res sem vesela, da se mu lahko pridruzim, na:modri: smo zaceli sele delati ta mesec, G je rekla da je vse ok, ker sva prijateljici mi je nardila se UZ, ful dobro, pokazala mi je maternico in jajcnike in jajceca v njh mislim navdihujoce... No sedaj imam pa se vas:bravo::bravo::bravo: in mislim da bom vse skupaj se lepse.. torej veliko :modri::modri::modri::roza::roza::roza: v nasem forumu za vse... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
jst bi se tud pridruzila 24.3.2005 12:11:44
|
|
|
|
Urska61
|
Tudi jaz te lepo pozdravljam in ti zaželim dobrodošlico med nami!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Upam, da ti bo čim prej uspelo do :roza::modri:! Urška61
|
|
|
|
jst bi se tud pridruzila 24.3.2005 12:14:14
|
|
|
|
Azaleja
|
Dobrodošla! :rozica::rozica::rozica: Lp, Azaleja :rozica:
|
|
|
|
jst bi se tud pridruzila 24.3.2005 12:43:30
|
|
|
|
Skye
|
Dobrodošla med nami Mikec;) :bravo::bravo::bravo::bravo: Zdaj pa le pogumno :sloncek::sloncek:, da tud ti čim prej ugledaš :modri::roza: Pozdravče :rozica: Skye
|
|
|
|
jst bi se tud pridruzila 24.3.2005 17:38:24
|
|
|
|
gojska
|
POZDRAVLJENA:bravo:bravo:::bravo::bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
jst bi se tud pridruzila 24.3.2005 18:46:10
|
|
|
|
Nyah*
|
Pozdravljena na najboljsem,najbolj custvenem in tudi veselem forumu pri nas:bravo::bravo::bravo:. Upam, da bos kmalu srecka :nosecka:, da bos z nami delila solze in smeh:)-! :rozica:Dobrodosla:rozica: Nyah:metulj:
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?