|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fliper - vprašanje
26.3.2005 15:55:18   
Blink1
Zdravo

Pred časom smo kupili fliperja v katerem kopamo Nejo. Ful uživa v njem. Je pa en problem: ful težko jo spravim noter, sploh če sem sama. Ker skrči nogice jo komaj komaj stlačim noter:zmeden:, da včasih raje kar odneham in jo posadim direkt v bano.

A ima katera podoben problem?? A mislite, da je že prevelika?

Lp
Nina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Fliper - vprašanje
26.3.2005 16:16:03   
CUKRČEK
Naša bejba je stara 9 mesecev in tudi ful uživa v fliperju. Je pa res, da vedno stegne noge, ko jo dajam vanj tako, da ni problema s tem.

Mislim, da se fliper uporablja nekje do 13 kg.

lp

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Fliper - vprašanje
26.3.2005 19:46:23   
frutka_
Nina jaz sem imela fliperčka sposojenega in sem ga samo enkrat dala noter pa kar vrnila, ker se je tako drl ko se je zakajlal z nogami da se mi je zasmilil. Saj sem itak poleg, ko se kopa pa igrava se in se mi zdi da je potem nepotrebno.

Zakaj pri :hudicek: niso naredili na te fliperje neko odpiralo, za sprednjo stran???? Mislim fuulll velika bedarija! Vstran vržen denar.
Ne vem, če je prevelika saj pa mora samostojno sedeti da jo lahko posadiš noter. Meni se zdi problem v nefunkcionalnosti!

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Fliper - vprašanje
26.3.2005 19:50:13   
tjaga
Jaz sem ga pa kupila za v tuš kabino, in šele potem opazila, da v kadi ni ravno dno. Tako da se fliper sploh ni prisesal na dno. No ja, mogoče butasta fora, ampak mogoče pomaga kateri, ki ima fliperja še namen kupiti. :ups::ups:

:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Fliper - vprašanje
26.3.2005 21:19:31   
Tinna
Mi ga mamo in naš Luka zelo uživa v kopanju. Imamo pa tud mi isti problem, da noče in noče pokrčit nogice, ko ga dam noter tako, da moramo bit v dveh za ga not dat. Potem pa se začne veselje, vriskanje in škropljenje na vse strani.
:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Fliper - vprašanje
26.3.2005 22:11:01   
Seven*
Jaz sem kupila najcenejso zadevo podobno fliperju v Toysu in sem ZELOOO zadovoljna. Mislim da je stal stolcek 15 evrov. Pa se mi zdi vecji od pravega fliperja.. Se kopamo noter kot veliki.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Fliper - vprašanje
27.3.2005 10:27:17   
Blink1
Ola

:hudicek:Sej jaz sem že hotela tega Fliperja razstavit, ker ko pogledaš bi se skoraj dalo obroč spredaj odhaklat...Pa po nekajkratnem poskušanju ni šlo:zmeden::zmeden:

Je pa fajn stvar, ker ko se kopam poleg Neje, jo potem lahko pustim samo v bani, da se obrišem in oblečem. Sploh če sva sami doma.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?