Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NOGOMETNI DRES ZA OTROKA 14.11.2008 15:17:05
|
|
|
|
hrabra miška
|
V sport 2000,v Hervisu, mislim da jih imajo v vseh športnih trgovinah.
|
|
RE: NOGOMETNI DRES ZA OTROKA 14.11.2008 15:21:34
|
|
|
|
TRIŠ
|
Sem preverila hvala, ampak kje imajo pa z napisi nogometaša
|
|
|
|
RE: NOGOMETNI DRES ZA OTROKA 14.11.2008 15:56:53
|
|
|
|
urška
|
meni ga je za mojega sina zrihtal svak. je član fan kluba schalke in mislim da ga je tam nekako zrihtal.
|
|
|
|
RE: NOGOMETNI DRES ZA OTROKA 15.11.2008 23:47:05
|
|
|
|
sanja nk.
|
ja kakšnega posebenga nogometaša ali kluba , ker v športnih trgovinah jih imajo z temi standardnimi kot so ronaldo , pa ronnaldihno ...pa te in ne morem verjeti da ga nisi našla , drugače pa na štantih.........
|
|
|
|
RE: NOGOMETNI DRES ZA OTROKA 15.11.2008 23:50:44
|
|
|
|
žmož
|
V BTC-ju je ena trgovina, ki ima tudi v izložbi obešene drese - ne vem, kako se kliče, ma ne moreš falit. Mislim pa, da je v hali A. Tam dobiš vse živo.
|
|
|
|
RE: NOGOMETNI DRES ZA OTROKA 16.11.2008 15:33:31
|
|
|
|
F*S*M
|
http://www.golgeter.com/ poiskusi na tej strani kontaktiraj lastnika, ki je uvoznik za nekatere znamke oblačil, po vsej verjetnosti bo lahko prišel do dresa katerega želiš
|
|
RE: NOGOMETNI DRES ZA OTROKA 17.1.2018 10:28:31
|
|
|
|
poredni očka
|
Za našega malega, ki občasno igra nogomet v šoli iščem nek nogometni dres. Tukaj https://firax.si/dresi-1953813008 so nogometni dresi, ki so nekega srednjega ranga z ugodno ceno. Zanima me, če ima kdo tukaj izkušnje s temi dresi, mislim, da ne morem prav bistveno zgrešiti. Kakšni klubski pa pri nas ne pridejo v poštev, ker mali nima nekih nogometnih oboževalcev.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16
Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.