Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: babylove mleko 2 - katera številka cuclja? 6.1.2009 9:11:33
|
|
|
|
bobika
|
še to. Kaj so tudi druga mleka 2 in 3 gostejša?
|
|
|
|
RE: babylove mleko 2 - katera številka cuclja? 6.1.2009 19:39:45
|
|
|
|
botrca
|
Mleka so ista, vsaj jaz nisem opazila razlike. Cucelj pa zamenjaš ko je na to pripravljen težko ti na pamet povem ali tvoj rabi ali ne večjega sama naredi preizkus.
|
|
RE: babylove mleko 2 - katera številka cuclja? 6.1.2009 20:47:01
|
|
|
|
bobika
|
saj vem, da rabi večji cucelj, ker iz enega ne teče iz drugega pa preveč. Samo ne vem katerega naj uporabim. Katerega pa ti uporabljaš?
|
|
|
|
RE: babylove mleko 2 - katera številka cuclja? 6.1.2009 21:41:41
|
|
|
|
botrca
|
Jaz nisem nikoli imela težave s cuclji in flaško. Od začetka imam avent in je super. Jan je star 13 mesecev in ima 4 luknjice. Pa tvoj ?
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?