Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Je pa res, da bolj pazim z rednim umivanjem rok. Ampak to je že druga tema.
sem pazila, da nisem jedla plesnivih sirov, pršutov, biftekov. Mi tud niso pasali, ker je bilo druge odlične hrane tooooooliko. Pa vseeno nisem in ne pretiravam. Ko je bilo s slabostjo najhuje (2.m), sem spila vsak dan 0,5 Cole, ker mi je edino to pomagalo. Kasneje so pa itak nastopile še faze njokov, pa golaža in segedina (mater me je že moj čudno gledal) pa jagod pa češenj.
Nimam slabe vesti, mali ni hiperaktiven, zato se ne mislim sekirat.
. In če zdaj pomislim za nazaj, je tudi meni ublažila slabost in slab okus v ustih, ki se ga prvih par mesecev nikakor nisem mogla znebit. Čez celo nosečnost mi je pasala, le da sem jo pila bolj po malo, po požirkih in ne vsak dan. Mehurčkov nekako ne prenašam najbolje, me v jezik preveč pikajo
, ampak sem potrpela. Z dnem, ko sem rodila je želja po njej minila in zdaj je naša punčka stara 9 m in nisem je še pila. Spet mi je brezveznega okusa in prav nič privlačna
.
, kot kaže ni pustila posledic