|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija?
23.1.2009 15:22:44   
zapi
Najprej en pozdrav vsem skupaj! Mogoče imam mal smešno vprašanje, toda mamice otrok z alergijami boste sigurno vedele odgovor. Imam leto dni starega otroka, do sedaj brez izpušajov in pikic, sedaj pa kar naenkrat nesrbeče pikice po trupu in rokicah, včeraj pa je dobil fleke (po zdravnikovih bedeah, ene vrste koprivnice), toda nesrbeče. Zdravnik je rekel, da so to prvi znaki alergije. Zanima me, če je možno da ima otrok alergijo na mlečne izdelke in določeno hrano, čeprav jih, jo uživa že pol leta, adaptirano mleko pa Kdaj skoraj od rojstva, nismo uvajali nobene nove stvari? Hvala vam za odgovor!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija?
23.1.2009 15:23:48   
Petr_a
seveda da je možno

(odgovor članu zapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Alergija?
23.1.2009 15:29:07   
lemavrica
Je možno ja, sicer ne vem če ravno tako dolgo obdobje, sploh pri KM. Ampak naš je lepo jedel čokolino kake 2 tedna, brez problema, potem pa kar naenkrat izpuščaji po obeh rokicah, driska in bruhanje.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?