|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 6:53:55
|
|
|
|
Nyah*
|
:bravo::bravo::bravo:Anitka :bravo::bravo::bravo: za srecno prestan poseg in za dobro voljo! Smo fejst mislile nate, ves punca in smo tako stiskale :miska::miska::miska:, da je blo noro! Sedaj jih bomo pa se bolj, za :roza::modri: seveda! Drzi se, pa cimprej se pocajtaj, pa na stare tire :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Nyah
|
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 8:11:21
|
|
|
|
Špelka
|
Anitka, hitro okrevanje, pa veliiikooo akcije pa še več sreče pri :roza: ti želim!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 8:23:31
|
|
|
|
larisa
|
OOOOOO Anitka kako lepo da si doma in da ni bilo hudo!!!:bravo::bravo: Sedaj je pa važno da počivaš in se razvajaš, da se vse lepo na svoje mesto pospravi!!! Je lep občutek ko veš da si že čisto blizu :duda:. Pa Mina se je oglasila naša čista začetnica in se spomnila nate, zelo lepo:rozica::rozica:, pozdravček Mina1!!!:rozica::rozica: Anitka kdaj lahko začneta delati na pikici
|
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 8:31:48
|
|
|
|
A & T
|
Anitka:rozica:, komaj cakam, da se bova skupaj po mestu sprehajali z vozicki in se pogovarjali o najinih sonckih. Vesela sem, da se je vse dobro izteklo, zdaj pa kar pazi nase. Ujemi puse od prijateljice Andreje
|
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 8:38:11
|
|
|
|
pupika
|
Draga Anitka sem zelo vesela, da se je vse srečno končalo, želim ti hitro okrevanje. Držim :miska::miska: da boš poleti že srečka. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 8:41:42
|
|
|
|
bambi
|
Evo, glavno da je naša zlata lubica zopet med nami in da je vse vredu.....:pujs::pujs::pujs: Zdaj pa da ti še tukaj povem: TREBA SE JE ZA ENIH 4 KG POREDIT!!!!!!! Seveda bo pa morje naredilo svoje.....9nebesa9nebesa9nebesa :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Bambi
|
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 8:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka! Lepo počivaj in ni vrag, da ne bi z morja prišli trije ali pa štirje8)! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Bojana
|
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 15.4.2005 9:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka samo da je vse za tabo:bravo:To je važno.Počivaj in čuvaj se in seveda počasi zlezi v objem tvoje vroče želje:nosecka::duda: Lp Neva:rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Punce moje zlate - domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 17.4.2005 10:20:23
|
|
|
|
Anitka
|
Punce še enkrat kvala vsem.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: BAMBI saj se skušam zredit, pa ne gre :(:(:(:(:( Sem se začela tudi malce nepravilno prehranjevati (sladkarije...) pa ne gre. Saj, če ne prej pa bom čez par mesecev že imela kaj več kilc:nosecka: A&T seveda greva kmalu izbirat vozičke. A na tri?;) Anitka:pika:
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kako pogostoqloqKako pogosto spremljate odajajo Big Brother? vsaki dan ( od pon-ned) (
28%)

ne spremljam(nikoli) (
26%)

občasno( ko se dogaja kaj pametega) (
11%)

me ne zanima ( dolgčasna odaja) (
35%)
Število vseh glasov: 160Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!