Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Očitno je večina "nevest 2010" že poročenih, da je ta tema kar malo zanrla. No, nekatere pa še čakamo. Meni se zelo približuje. Še teden dni in dan D prihaja. Nervoze še ni, edino razmišljam, na kaj moram še pomisliti, preden... Oblečeni smo (razen srajce za dragega), cvetje naročeno, torta tudi, pecivo se peče, sama sem naredila tudi že zahvale (na slikci ne bova midva v poročni obleki, ampak bosta najina prstana v cvetu vrtnice, pa malo obdelana slikca in je super izpadlo), darilca spakirana, meniji izbrani in sedaj le še čakamo na lepo vreme.... in sobote...in dobre fešte. Prav žal mi je, ko pomislim, koliko vseh priprav le za nekaj ur... Tiste, ki ste že mimo, boste vedele o čem pišem... Mogoče še kakšen nasvet?

imam še nekaj mašen za dokončat in konfetkov, in vsem svatom morava še sporočiti uro, kdaj se dobimo pri komu na domu (to bo še zanimivo). pa z ansamblom se še morava fiksno dogovorit, kaj lahko in kaj ne, okuse poročne torte še moram izbrat (kaj predlagate?)... joj, bo še kar nekaj dela v teh dveh tednih... Upam, da bo vsaj nosečniška utrujenost malo minila