|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako njegova rita ve... 22.4.2005 19:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
...kdaj ima pleničko fixis gor in hopla, napravi ne kupčeka ampak KUPPPPP. Dva dni sedaj sem ga pripravila okoli 20:30 na spanje, fixis samo za ponoči, podnevi imava babylove pleničke,..no vglavnem in dva dni zaporedoma je naredil ob 21:00 kuppppp. Danes je težil ob 19:uri že, da bi spal..o.k. ga skopam, previjem in pricapla v kuhinjo, se malo pocendri, ga vzamem v naročje, seved...KUPPPPPP. Ma kako ve, v katero pleničko..gdgdjkgjrurgejgj!!!!!! Čez dan 4-5x kaka, pa še zvečer, pa nima driske, sam dobro prebavo. Opažam, da je vedno bolj podoben tatiju, vse kar dela dela zelo nobel, v nobel stvari...jhfhaskjfjwehffh:grrr::grrr::grrr: :((:((:((
|
|
|
|
|
Kako njegova rita ve... 22.4.2005 20:25:58
|
|
|
|
Annny
|
Ja ja, nič kaj 'šparoven' ne bo tale tvoj fant:)-:)- Tole sem te hotela vprašat: ali tamalmu podnevi pleničke Babylove kdaj prepustijo? Pri nas je zadnje dni vse poplavljeno, ker je Naja tako aktivna, da se plenička okrog pasu čisto razrahlja..:zmeden2::zmeden2: Lp
|
|
|
|
|
Kako njegova rita ve... 22.4.2005 20:56:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne Babylove so zaenkrat edine in seveda fixis ki ga vzdržijo. Poskusi večje..mi2 imava 9-20 kg, vijolično embalažo. Upam, ne bo ob 21.utri znova kupppppp:grrr:
|
|
|
|
|
Kako njegova rita ve... 22.4.2005 21:16:56
|
|
|
|
mika
|
Tudi pri nas je zadnje dni vse poplavljeno. že en teden je zjutraj čisto mokra. Danes smo pa iz mesta:kuza::kuza::kuza::kuza:domov ker je kakala in je vse ven šlo-uporabljamo pa Pampers active fit. non stop se preoblačimo zaradi polivanja ali lulanja ali kakanja- pralni stroj skos pere.
|
|
|
|
|
Kako njegova rita ve... 22.4.2005 22:45:04
|
|
|
|
Pupica
|
Gekko junior, mal ga k nam na gorenjsk prpelji, ga mo hit navadl na manj nobel stvari:)-:)-:)-:)-:)-:)- joke! Ma sej prov, naš ut najraj v svežo pleničko kaka:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
Kako njegova rita ve... 22.4.2005 22:54:01
|
|
|
|
andrejaz
|
Ha, moj Mark je pa bolj šparoven- se vidi da je na Gorenjskem doma. Ponavadi kaka ravno takrat ko ga nameravam iti previti. Se ga vsaj splača previti:)-:)-:)-
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.