|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   letni dopust 2005
24.4.2005 13:54:17   
mišika
trenutno sem v bolniški in bom verjetno doma morala ostati vse do PDP, ki je 3.8.Letos sem izkoristila 8 dni letnega dopusta, vsega skupaj ga imam 27 dni. Porodniško začnem 6.7. Sedaj me pa zanima ali mi lahko v mesecu juniju G zaključi bolniško in izkoristim še 19 dni letošnjega dopusta in potem 6.7. začnem s porodniškim. Navedla sem vse datume in upam da me razumete kaj želim izvedeti. V pričakovanju odgovorov vas lepo pozdravljam, mišika.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   letni dopust 2005
24.4.2005 15:04:43   
NinaŠ
Ja, tvoj G ti že lahko zaključi bolniško prej, da boš izkoristila dopust, samo najprej se dogovori z delodajalcem, če se on strinja - on ti bo namreč plačal tistih 19 dni dopusta.

LP

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   letni dopust 2005
24.4.2005 15:10:12   
Mina1
Tako kot pravi NINAŠ.

pa-pa Mina1

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   letni dopust 2005
24.4.2005 20:21:16   
mišika
hvala za odgovore, se bom pogovorila z kadrovsko, lp

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   letni dopust 2005
26.4.2005 12:19:04   
kathy
Pozdravljene!

Mene pa zanima, če se letošnji dopust lahko prenese v naslednje leto. PDP imam 5.9., porodniško nastopim 8.8.in imam 26dni LD. A si lahko kaj tega dopusta pustim za naslednje leto v avgustu, ko se mi prekine porodniška? Ali ga moram vsega porabiti letos.

Do kdaj po zakonu moraš porabiti dopust iz prejšnega leta?

LP

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   letni dopust 2005
28.4.2005 12:15:04   
drejci
izkoristiti ga boš mogla letos, ker ti bo drugače propadel, saj bi ga naslednje leto lahko izkoristila do 30.6.06

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Porodna zgodba: Porod skozi očetove oči
Naj najprej povem, da sem bil glede na mojo dokaj raztreseno in neurejeno naravo dokaj v skrbeh, kako bom preživel porod...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Nosečnost.
пеперутка16

Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?