|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2005 21:17:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
Igrišče radovljica, šobec in kr.gora 24.4.2005 21:19:51
|
|
|
|
Pupica
|
Radovljica se mi zdi fina, ker je ograjena, tako da :duda:(ko bodo hodili)ne zaidejo kam. Šobec mi je všeč pa po drugi strani, ker je ena taka fina sprehajalna potka, pa se na koncu ustaviš še na igralih. Ni pa klopc:((,pa v sezoni bi za sam obisk igrišča morali plačati vstopnino:zmeden::( Kranjska gora je pa tut v redu. Še na Jesenicah morajo narediti kaj podobnega, tisti pri Sparu je namrec tako stisnjem skupaj :zmeden2:
|
|
|
|
|
Igrišče radovljica, šobec in kr.gora 24.4.2005 21:51:10
|
|
|
|
.ču
|
A v Kr,Gori je tud:zmeden: Ja ke pa žvim:ups: Dobr,da grem kmal delat,da bom vidla kaj se gor dogaja:) Najboljše mi je v Radovlci,pa že en čas se govoti,da ga bojo še povečal:zmeden: A kera ve kako je s tem?
|
|
|
|
|
Igrišče radovljica, šobec in kr.gora 25.4.2005 8:16:32
|
|
|
|
SANDY
|
Pikaču v KRG je takoj zraven hotela Lek! Fletkano igrišče ;)
|
|
|
|
|
Igrišče radovljica, šobec in kr.gora 25.4.2005 9:02:16
|
|
|
|
Dadi
|
Kje pa je v Radovljici igrišče?:ups:
|
|
|
|
|
Igrišče radovljica, šobec in kr.gora 25.4.2005 10:59:21
|
|
|
|
Pupica
|
Dadi nasproti Merkurja oz.bencinske črpalke. Sem pa tudi jaz slišala da ga bodo širili(v Radovljici namreč). trenutno pa je tudi lunapark zraven igrišča.:)
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Obiski po porodumaca83 RRDobra kolegica je pravkar rodila. Povedala je, da obiskov prvi mesec ne zeli, razen ozjega sorodstva. Jo poklicem po enem mesecu ali pocakam, da sama poklice in povabi, ko bo pripravljena?poklici cez en mesec (
24%)

poklici vmes in vprasaj kako so (
49%)

bo ze sama poklicala, ko bo zelela (
27%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!