Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa ne glede na to, kdo to je.
... pol so pa še njega tko napil da je bil koma pijan. smo bli zmenjen da pridejo ob polnoči k nam, na dekliščino, so pršli ob dveh... takrat še fanta so mi pa prnesl tko je bil pijan... do poroke se je glih komi streznu - je imel zastrupitev in vnetje požiralnika (al neki takšnga), uglavnem ko sva šla k zdravniku je dobil 3 škatle tablet - porazno.... Moški so lahko zelo kruti do svojih "prijateljev"!!!!ni za rizkirat
(6 mesec) bo seveda potrebno zabavo rahlo prilagoditi, zato zbiram ideje; kar nekaj jih že imam, vendar bom vesela vsakega novega predloga.
omotična pa se ne spomnem dobro,... je blo na jabolkah moj bodoči priimek - na vsaki ena črka, na nekaterih pa ni blo ni, in sem mogla samo tiste s črkami vn zvlečt, če sem pa brez črk sem mogla pa pit in itak nism nč vidla....