Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Noseča-noro bolijo dlesni! 9.3.2009 14:07:13
|
|
|
|
emina83
|
živjo! skuhaj si žajbelj in si speri z njim usta, nikakor ga ne spij, ampak pljuni ven. jaz sem si ponavadi skuhala eno skodelico, počakala da se ohladi, si sprala usta in to ponovila večkrat na dan! upam da bo čimprej boljše!
|
|
|
|
RE: Noseča-noro bolijo dlesni! 9.3.2009 14:29:28
|
|
|
|
analucija
|
paradontaks zobna krema je meni najbolj pomagala.
|
|
|
|
RE: Noseča-noro bolijo dlesni! 9.3.2009 15:27:50
|
|
|
|
Zala01
|
ella123 najbolj bo pomagalo čim pogostejše ščetkanje z mehko zobno ščetko in nitkanje, brez tega ne gre...drugače pa obisk v zobni ordinaciji...srečno
|
|
|
|
RE: Noseča-noro bolijo dlesni! 9.3.2009 17:56:10
|
|
|
|
želva
|
jaz sem kar malo potrpela, takoj po porodu se je stanje popolnoma umirilo. dlesni ne krvavijo nič več, nič ne srbi. več kot umivat ne moreš ali pač mogoče imajo v lekarni kaj specialnega
|
|
RE: Noseča-noro bolijo dlesni! 9.3.2009 18:34:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot so že napisale: Spiranje z žajbljem, pomirja dlesni ter redno ščetkanje z mehko krtačko. Meni je tudi zelo pomagala zobna pasta paradontax, vsebuje žajbelj in še druga zelišča, pomirja dlesni, je pa neprijetnega okusa in kar draga, ampak se splača.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.