Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
prejšnji petek se mi je- kot so ugotovili v P- odluščil čep in ačeli so se popadki, v torek sem bila v P s popadki na 5 min vendar ker niso videli nobene hude krize so me s popadki poslali nazaj domov, če se bo stvar nadaljevala naj pa pridem nazaj
. No popadki se ne ustavijo so kar intenzivni samo niso pa redni-tisti za rodit v 2porodni fazi bol so podobni popadkom v 1porodni fazi- poleg tega pa se mi pojavlja še nekaj nekaj kaplic prozorne tekočine ko vstanem, se vsedem ali pa grem do wc-ja, raa mokro med nogami, nima vonja ali barve, samo mokro je. A je možno da se recimo da kar nekaj dni odteka plodovnica? Sem sicer 3
, otrok je že kar nekaj časa bol miren in to sem tudi povedala v P, mv se je sicer skrčil a ne na kritično dolžino 2,5cm je še bil na 3,0cm kaj mislite punce je možno da mi odteka plodovnica, kako naj vem da se kaj dogaja če prideš v P s popadki pa te pošibajo domov