|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekologinja v mb
10.5.2005 10:24:10   
borovnička
Katero ginekologinjo/ginekologa v mb mi priporočate? Svojo imam na Vrhniki, ampak nisem ravno zadovoljna z njo, pa še vozit se moram tako daleč. Imam neke probleme, pa mi enkrat reče, da sem noseča, test pokaže negativno, bris je pa super, jest pa že zmer probleme :(:zmeden:

Mi lahko kako priporočate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ginekologinja v mb
10.5.2005 10:29:28   
Teni_
Jaz imam dr. Petrovičevo v ZD. Je super. Nikoli nič ne komplicira, nič ji ni odveč, pove tudi vse kar te zanima.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ginekologinja v mb
10.5.2005 10:37:18   
tinka-pepa
jaz bi ti tudi priporočala petrovičevo, samo novih ne naročuje pred jesenjo (tako sem slišala prejšni teden)

lp tinka

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ginekologinja v mb
10.5.2005 10:39:09   
borovnička
Aha. Ja sej verjamem, da ima gužvo, če je pa toliko žensk zadovoljnih z njo.

Nekaj so mi proporočali, da grem na Fontano. Da so tam zelo strokovni in se res pobrigajo zate, ampak je treba seveda plačat :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ginekologinja v mb
10.5.2005 11:04:00   
Urška*
Tudi jaz priporočam Pertovič!:bravo:

Čeprav ima gužvo, bi jaz na tvojem mestu vseeno probala vprašat če te vzamejo. Ko sem bla še noseča in sem imela pregled, je ena punca kar tako prišla k njej in čeprav je sestra malo jamrala da imajo gužvo, jo je vzela. Probat ni greh!

LP:)

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ginekologinja v mb
10.5.2005 11:04:34   
Carmen
Fontana nima koncesije za ginekologijo, zato je treba plačat. Sicer te pa splošni zdravnik oziroma ginekolog ne sme zavrniti, če je edini, ki izvaja dejavnost v kraju (oziroma izpostavi, občini) ali pa če še nima nekega števila opredeljenih oseb. Koliko je to, je odvisno od starostne strukture opredeljenih oseb, zato bi ga veljalo vprašati.,.. seveda, če se mu ne želiš zameriti, si pač tiho...

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ginekologinja v mb
10.5.2005 12:07:54   
Blink1
Jaz imam dr. Renato Završnik Mihič. Ful zadovoljna. Ima pa ordinacijo na Cankarjevi.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ginekologinja v mb
10.5.2005 12:08:31   
Moyca_
katero pa imaš sedaj:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ginekologinja v mb
10.5.2005 12:22:39   
borovnička
A mi lahko katera da številko od Petrovičeve? Bi jo poklicala pa vprašala. Pa še to mi povejte, kje ima ordinacijo?

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ginekologinja v mb
10.5.2005 12:23:20   
borovnička
Moyca, zdaj pa imam eno na Vrhniki, pa mi je mal predaleč se vozit iz mb, pa še ne zaupam ji ravno.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ginekologinja v mb
10.5.2005 12:34:47   
urši*
mag.Lužnika

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ginekologinja v mb
10.5.2005 12:49:06   
Urška*
Tel: 02/22 86 436

Dela pa :

pon, tor, čet od 7:00 -13:30
sre od 13:15 - 19:30
pet - ne dela

Ordinacijo pa ima v zdravstvenem domu na Vošnjakovi ulici. 5 nadstropje, prva vrata levo.

lp:)

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ginekologinja v mb
10.5.2005 12:52:54   
Urška*
Pozbla napisat.... Vošnjakova 4

5 nadstropje, prva vrata levo, pa velja če prideš s strani sodišča in greš v prvi vhod.

lp:)

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ginekologinja v mb
10.5.2005 13:17:52   
borovnička
Urška najlepša hvala! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Upam, da me bodo vzeli :miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?