|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
smrekovi vršički-recept 17.5.2005 15:38:17
|
|
|
|
Miško
|
Hm, ne vem če misliva isto, ampak moja mama jih je delala tako, da je dala v steklen kozarec eno plast smrekovih vršičkov in eno plast sladkorja in to ponavljaš, dokler kozarec ni poln, zapreš (s celofanom), pa na sonce postaviš. Ko se sladkor utekočini, je stvar narejena (dva tedna?). So pa eno izmed redkih zdravil moje mame, ki je vsaj približno prijetnega okusa. LP Miško
|
|
|
|
|
smrekovi vršički-recept 17.5.2005 15:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Miško mislim da za kar en mesec na sonce.
|
|
|
|
|
smrekovi vršički-recept 17.5.2005 16:07:43
|
|
|
|
Gina
|
Aha, se pravi 1:1 je razmerje. A tisti celofan mora biti prav celofan, se pravi ne sme biti ful zaprto ali kako?
|
|
|
|
|
smrekovi vršički-recept 17.5.2005 16:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Gina jest sem dala kar pokrov pa ga ne preveč prišraufala. Mislim da je imela v mislih folijo no tisto za živila spravljat,lahko pa najlon vrečko z elastiko zvezano kot v dobrih starih časih.:)-
|
|
|
|
|
smrekovi vršički-recept 17.5.2005 16:45:44
|
|
|
|
Miško
|
Ja prav zaprto ne sme biti, ker se mi zdi, da potem pokrov gor meče. Po mojem bo prozorna folija za živila prav OK. Razmerje pa je 1:1, ma tako, na oko. LP Miško
|
|
|
|
|
smrekovi vršički-recept 17.5.2005 17:03:33
|
|
|
|
MIN
|
Na soncu naj bo 40 dni
|
|
|
|
|
smrekovi vršički-recept 17.5.2005 17:24:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo jih pa lansko leto dali kar v sokovnik.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
markoskače markoskačefhgghdfgjksdafgAli boste gladali tekmo Slovenija Rusijada (
40%)

ne (
26%)

sigurno (
4%)

sigurno ne (
10%)

nisem čisto prepričan (
9%)

me ne zanima (
11%)
Število vseh glasov: 231Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!