|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hvala - beseda tolažbe pomaga in ti da nov zagon
19.5.2005 17:08:30   
Anonimen
Najlepša hvala vsem, ki ste napisale kakršnekoli spodbudne in tolažilne besede za našega Filpa. :bravo: Verjetno se boste strinjale, da spodbudna in tolažilna beseda še kako pomaga in ti da nov zagon - sploh če so težave, problemi, bolezen...hude.

Dnevov v bolnišnici z malim otročkom ne privoščim nikomur, hkrat pa vam povem, da ne odlašajte, če je otrok zelo hudo bolan. Ne predstavljam si, kako bi mali preživel, če bi bila doma. Zato sem bila ob sprejemu na infekcijsko res vesela. Imela sva svojo sobo s tušem in wcjem. Mali je imel posteljico posebej....res je bilo dobro preskrbljeno. Sestre so bile krasne, niso komplicirale, tudi če sem zvonila ob treh ponoči:bravo:

Danes je Filip skorajda že zdrav. Blato je postalo normalno - sem mu kar Actimell zdaj 3 dni dajala, kot je predlagal zdravnik. Jutri, ko bo topleje, bova šla malce ven. :bravo:

Še enkrat hvala za vaše lepe želje 9nebesa
  Neposredna povezava do sporočila: 1
19.5.2005 17:17:08   
ZARA
oj...me veseli ,da je mali OK!!!
Ti pa verjetno tud...Danes ima pa Zara vročino...pa nekej čudno redek drekec :((...ji že zbijam,me je full strah,kaj je narobe!!!

Držte se!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2005 17:19:11   
mtd
super za Kristino in Filipa:bravo:
Zara in Zara, vi2 se pa pazita in upamo, da ni nič hudega
lp:rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2005 17:38:37   
Maxica
:sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2005 18:03:02   
total
:Bravo za korenjaka:bravo:,sam da je vse vredu,mami ne se sekirat,vse bo vredu,naj ga še naprej čuvajo:angel:

Lp:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2005 18:18:00   
kimi
Sicer ne vem točno o čem se je je šlo vendar sem vesela da je vse ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2005 20:56:31   
frutka_
Kristina eno :rozica: zate...Filipi pa itak veš, da so pravi pogumni korenjaki!

Za Filipa :darilo::torta::darilo:

Zdaj pa cartanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2005 22:02:25   
BARBARA R.
Kristina, lepo, da gre vse na bolje! Uspešno še naprej!

ZARA, očitno nekaj razsaja.Kristina je tudi čisto fuč.Še ostudno sladki Frutki ji ne gredo dol.

:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?