Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 27.5.2009 17:27:07
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljček Cekinček Danes sem gledala po spletu, da bi zvečer šla s sinom nabavit nove Teva sandalčke za njega in ugotovila, da smo skupaj s številko noge preskočili tudi cenovni razred. Številka 26 stane 30 €, številka 27 pa stane skoraj 60 €. Sem mislila, da me bo kap! Odvisno kje. V Hervisu so 30€, v Tomas sportu 60€. Sem jih tudi jaz gledala in nisem mogla verjet, kakšna razlika
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 27.5.2009 21:32:29
|
|
|
|
Aja32
|
Pojdi v Outlet Mega Store na Rudnik - ravno včeraj sem jih gledala... so pa znižane za 50% - samo lanskoletni modeli (anyway - jaz ne vidim nobene razlike med letošnji in lankoletnimi)... Lp A
|
|
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 28.5.2009 7:14:55
|
|
|
|
emaa
|
Super tole je pa dobrodošla novica, bom šla pogledat, pri dvojčkih s št. noge 26/27 pa res nimam denarja, da bi dajala ne vem koliko za sandale.
|
|
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 28.5.2009 7:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Lanskoletni dekliški so sivo-rozani, letošnji model pa je sivo-lila. Meni je outlet žal predaleč. SO dragi samo naše izkušnje so dobre, ker ima v teh sandalih zaprte prste in se ne spotika kot npr. v Nike ali Adidas sandalih. No to je naš model.
< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 28.5.2009 7:36:04 >
|
|
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 28.5.2009 7:41:03
|
|
|
|
higuys
|
Bojana26 , mi imamo enak model - fantovska izvedba , modro-rumeni. So pa super posrečeni s tem sprednjim varovalom za prstke. Kupljeni v koprskem hervisu (50 eur), tiste brez sprednjega dela pa 30eur
|
|
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 28.5.2009 8:27:50
|
|
|
|
rija
|
res so posrečeni, ker našemu raje obične najkice obujem, kot pa da si vse prste pokrampa ampak ko bo pa res vroče..... grem gledat :)
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 28.5.2009 8:31:32
|
|
|
|
rija
|
evo, če kera rabi to številko so ful ugodni link
< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 28.5.2009 18:31:01 >
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 28.5.2009 9:31:40
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana26 Lanskoletni dekliški so sivo-rozani, letošnji model pa je sivo-lila. Meni je outlet žal predaleč. SO dragi samo naše izkušnje so dobre, ker ima v teh sandalih zaprte prste in se ne spotika kot npr. v Nike ali Adidas sandalih. No to je naš model. Tudi jaz imam za Lano sivo roza kombinacijo- dragi so, a so super .
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 28.5.2009 9:55:11
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Catja, hvala za nasvet. Sem včeraj v Hervisu nabavila Tevice za 30 €, tiste brez varovala za prste (ker se nam še ni zgodilo, da bi se po prstih popraskal).
|
|
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 29.5.2009 19:33:04
|
|
|
|
tinaaja
|
Mi imamo nike verzijo in so super - 25€ - Stretchy, quick-drying upper provides comfortable wear.
- Nike Swoosh adds authentic appeal.
- Velcro® closure keeps her foot snug and secure.
- Reinforced toe helps prevent extra bumps and bruises.
- Padded footbed ensures a cushioned step.
- Non-marking rubber outsole promises superior traction and flexibility.
- Details:
- Synthetic upper
- Rubber outsole
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 29.5.2009 19:39:30
|
|
|
|
Splišni
|
Drugače imajo podobne Tevam v Intersportu. Mi smo imeli in ene in druge in nisem opazila razlike.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Naravna zaščita pred komarjiPoletje je čas za igro, raziskovanje narave in brezskrbne trenutke na prostem. A z njim pridejo tudi nadležni obiskovalc...
Zadnje s foruma
sex v nosečnostitailorkolikokrat na teden imate spolne odnose v nosečnosti?3 (
20%)

2 (
13%)

1 (
30%)

več (
5%)

nič (
32%)
Število vseh glasov: 566Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!