Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Krči pri treh mesecih??? 23.5.2005 18:32:13
|
|
|
|
urši*
|
moj Luka je imel mleko Novalac ac1, proti krčem in je res zelo fajn, zdaj pa , ko ga ne šravfa več imamo pa hipp. mogoče res poskusi z Novalacom in z kakšnim komarčkovim čajem!! lp;)
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2005 18:38:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
Krči pri treh mesecih??? 23.5.2005 18:50:02
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! Meni je pediatrinja predlagala mleko Beba pre... Po njem :duda: nima več takih težav s krči:) , pa tudi odvaja redno (razen če se jaz pregrešim z obilo čokolade ;)- dobi še en do dva moja obroka na dan). Drugega kot to da probaš, ne morem reč. Aja jaz sem pred bebo poskusla tud s Comformilom - pa je groznega vonja in okusa (kot zažgano mleko:zmeden: )in ga :duda: ni hotel pit. Sporoči kako vama je šlo... LP Tina :rozica:
|
|
|
|
|
Krči pri treh mesecih??? 23.5.2005 19:48:51
|
|
|
|
urši77
|
Sem nekje ujela, da je prvo "umetno" mleko najbolje PREGOMIL-povzroča najmanj težav in tudi kasneje manj alergij na mleko in jajca:)
|
|
|
|
|
Krči pri treh mesecih??? 23.5.2005 20:38:35
|
|
|
|
nita
|
probaj mu dat kumunun sirup. naši kr dober dene. l.p. anita :rozica:
|
|
|
|
|
Krči pri treh mesecih??? 23.5.2005 20:39:26
|
|
|
|
nita
|
ejjejej... kuminin sirup, se opravičujem l.p.
|
|
|
|
|
Krči pri treh mesecih??? 23.5.2005 22:09:57
|
|
|
|
eva1
|
Ja našemu je tut pomagal kuminov sirup:bravo: Eva in Luka
|
|
|
|
|
Krči pri treh mesecih??? 24.5.2005 11:06:01
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Pri nas ni pomagalo NIČ. Želim ti veliko energije! :muca:
|
|
|
|
|
Krči pri treh mesecih??? 24.5.2005 11:28:33
|
|
|
|
Nika27
|
Kuminov&janežov čajček smo mu že dajal, ampak takrat, ko ga šraufa, nič ne more v sebe spravit. Danes bomo poskusili s "kurjimi črevci", to je en plevel, ki menda ful pomaga... Čeprav bogca molim, da tega ne bi bilo treba... Kaj pa plantex čaj? Kakšne izkušnje?
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2005 15:37:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
velikost penisadanuskaza vse ki vedo kaksna je partnerjeva velikost penisa?do 15 cm (
27%)

nad 15 do20cm (
57%)

nad 20 do 25 cm (
10%)

več kot 25 cm (
6%)
Število vseh glasov: 480Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!