Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 23.5.2005 22:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Enega takega sem videla v Neckermanu ali eni podobni reviji.
|
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 7:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce maskje blizu S'Oliver, pejt pogledat, nekej podobnega sem zadnjic vidla v NM.
|
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 7:31:29
|
|
|
|
dory
|
U ja S.Oliver...al pa morgan...mogoce naf naf
|
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 7:48:11
|
|
|
|
GoYa
|
S.Oliver v LJ nima. Mogoče pa do NM skočim ;). Ja, še naf naf nisem pogledala. Hvala.
|
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 7:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa vsaj vpras ce so imeli, ali pa naj poklicejo drgam. Sicer nisem sigurna, da je bel z rdecimi vrtnicami, neki podobnga je pa blo. Ej, ves kaj, bom jst kasneje, okoli 10 tih skocila pogledat, pa ti javim, a je prav?
|
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 8:14:45
|
|
|
|
GoYa
|
al bina, če boš lih imela kakšno pot v tja. drugače pa se ne rabiš obremenjevat zaradi mene :ups:
|
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 8:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Al je tako bliz, da ni za povedat...mi ni panike. ;) Kaj se pa zamudim, skocim, pa je...ce zastonj, pa zastonj. Bom naredila to zate. ;)
|
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 8:33:46
|
|
|
|
Mina1
|
GoYA:): nekaj podobnega imajo v Sislyu v LJ na Čopovi v izložbi. Je kar lušten. Je pa več rožic, podlaga pa bela. pa-pa Mina1;)
|
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 8:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Lanska kolekcija v S Oliverju, pa v NAF NAFU če majo letos kaj takega še ne vem. Za lansko kolekcijo pa sem 100%
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
kopanje bazenHappy nosečkaAli priporočate kopanje v bazenu nosečkam, ter kdaj?sploh ne (
63%)

da, celo nosečnost (
22%)

prvo trimesečje ne (
4%)

drugo (
10%)
Število vseh glasov: 98Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!