Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljančanke-prosim za uslugo 21.6.2009 23:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj rabiš?
|
|
|
|
|
RE: ljubljančanke-prosim za uslugo 21.6.2009 23:07:41
|
|
|
|
maja&m
|
hi hi, spet ti. Mi pa že ful veliko pomagaš Mah sem zadnjič kupila hčeri ene opanke, pa so ji premale. Pa sem šla v Ce, da bi mi jih zamenjali, pa jih nimajo. Kaj drugega pa mi ne morejo dati (da je preveč zakomplicirano). Da pa bi samo zaradi tega šla v Lj Pa sem mislila, če je katera dobra duša, da ji jaz pošljem te nesrečne opanke (z računom seveda), pa bi mi jih zamenjala
|
|
|
|
|
RE: ljubljančanke-prosim za uslugo 21.6.2009 23:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
najprej se v lj pozanimaj, ali imajo številko opank, da mi ne boš zastonj pošiljala, potem jih pa ne bodo imeli niti v lj. če jih imajo, prosi, da ti dajo na stran, pa povej, kako in kaj, ker ponavadi za isti dan rezervirajo.
|
|
|
|
|
RE: ljubljančanke-prosim za uslugo 21.6.2009 23:17:22
|
|
|
|
maja&m
|
aha, ok bom. Ja če pa jih ne bodo imeli, se bom pa zmenla za dobropis ali bone. Hvala, ti jutri sporočim.
|
|
|
|
|
RE: ljubljančanke-prosim za uslugo 21.6.2009 23:26:41
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja&m Mah sem zadnjič kupila hčeri ene opanke, pa so ji premale. Pa sem šla v Ce, da bi mi jih zamenjali, pa jih nimajo. Kaj drugega pa mi ne morejo dati (da je preveč zakomplicirano). Kaj so smotani!?! Ali pa je prodajalka nesposobna... Kar imam jz izkušnje z mass-om so bili vedno ustrežljivi in prijazni - če sem rabila zamenjat za pravo številko so sami poklicali okrog in mi v roku 2-eh dni priskrbeli številko (in barvo). Enkrat sem si zaželela enih čevljev, katerih barvo in številko so imeli samo v 1 samcati masovi trgovini na drugem koncu Slovenije nekje (ne vem več kje), čez dva dni so bili že v "moji" massovi trgovini (Lesce). Enkrat sem pa na Čopovi ugledala ene čevlje, kupiti pa sem jih hotela v Lescah - jih niso imeli - poklicala v Lj. (na Čopovo) in naslednji dan so bile v trgovini v Lescah. Ma še takoj me je na mobitel poklicala, ko so jih dobili...Tako da, če je prodajalec OK se čist vse da zmenit.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?