Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Temperatura v stanovanju 27.5.2005 23:07:21
|
|
|
|
kofetek2010
|
mi imamo le dopoldansko sonce, zato ni vročine v stanovanju in ne potrebujemo klime ;)
|
|
|
|
Temperatura v stanovanju 27.5.2005 23:11:43
|
|
|
|
Pilar
|
jst sem že malo nižje jamrala zaradi vročine...naš pikec spi v dolgih rokavih, ker se odkriva, ma sej v sobi zaekrat ni tako vroče...no, ne še.
|
|
|
|
Temperatura v stanovanju 28.5.2005 6:58:30
|
|
|
|
Taša
|
Maša ponoči spi zaenkrat še v pižamci (zelo zelo tanki) pokrita pa ni nič. Čez dan je v stanovanju oblečena v bodi z kratkimi rokavi in kratkimi hlači....Imamo klimo tako da jo potem notri malo bolj oblečem..
|
|
|
|
Temperatura v stanovanju 28.5.2005 7:33:26
|
|
|
|
ZARA
|
Mi imamo 100 lert staro hišo z meterskimi zidovi,tako da se mi je stanovanje včeraj ogrelo na 21.5!!! Super ko prideš s sonča v stanovanje...ponoči se malo ohladi...
|
|
|
|
Temperatura v stanovanju 28.5.2005 8:50:45
|
|
|
|
a.jda
|
Tudi mi imamo približno toliko stopin kot si ti napisala. Mala spi v bodiju s kratkimi rokavi, čeprav se ponoči tudi odkriva. nimam srca da bi ji dala zvečer gor dolge rokave, ko ji je že v kratkih prevroče.
|
|
|
|
Temperatura v stanovanju 28.5.2005 9:30:46
|
|
|
|
Dolina
|
Mi imamo pa čez dan 24-25 stopinj, ponoči pa malo manj. Zoja je še kar v pižamici z dolgimi rokavi in pokrita z odejo, ker si ponoči zgornji del itak odkrije. Zaenkrat ne kaže, da bi ji bilo vroče, tud za vratom ni potna. Čez dan je pa zaenkart tud še v dolgih rokavih.
|
|
|
|
Temperatura v stanovanju 28.5.2005 10:00:35
|
|
|
|
eva1
|
Mi smo imeli danes ponoči 25-26 stopinj-vroče za znoret! Mali je bil oblečen v bodi z dolgimi rokavi in žabice, pa ni bil nč pokrit! Čez dan pa ga oblečem po občutku! Lp, Eva in Luka
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?