Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Avtosedež Maxi Cosi Cabrio in MC Cabriofix z ... 30.5.2005 14:59:20
|
|
|
|
Mina1
|
NIKA35: tale easyfiy niti ni v zv. lupinico, pač pa pomeni, ali ima avto to nastavitev. Recimo, če imaš novejši avto, ima to EASYFIX nastavitev za lupinico oz. avtosedežek. Mi imamo MAXI COSI CABRIO Topline, avto pa ima to easyfix nastavitev za lupinico, če me razumeš. Torej nič ni potrebno dokupiti, gre samo za to, ali avto to ima, ali pa nima, sedežek zapneš tako v ta sistem, kot brez tega. pa-pa Mina1:)
|
|
|
|
Avtosedež Maxi Cosi Cabrio in MC Cabriofix z ... 30.5.2005 15:19:06
|
|
|
|
TVN
|
Mina1, imamo novega Renaultovega Megana karavana, ki ima sistem ISOFIX. Če sem te prav razumela, naj bi se tale sedežek, ki sem ga naročila (Maxi Cosi Cabrio), brez problema zapel (brez dodatnih nastavkov?!) v isofix sistem? Hvala za pomoč!
|
|
|
|
Avtosedež Maxi Cosi Cabrio in MC Cabriofix z ... 30.5.2005 15:23:45
|
|
|
|
Mina1
|
Absolutno Nika, brez nastavkov in tako. Sedežek daš npr. spredaj (obrneš ga kontra, če me razumeš, da ne gleda naprej, ampak gleda naslonjalo). Če imaš Air bag spredaj, ga izklopiš in tako. Če ga zapneš zadaj, ga npr. zapneš za sovoznikov sedežek. V "novejših" avtih je to BP, recimo moja EX stara Ford Fiesta Fun ima tako kratke pasove, da ga ne morem oz. ga skoraj ne morem zapeti, če me razumeš. Naš EX Megane break caravan pa ima to že vse tako kot mora biti;) Torej sedežek oz. lupinica in to je to. Pa lepo se vozite;) pa-pa Mina1:)
|
|
|
|
Avtosedež Maxi Cosi Cabrio in MC Cabriofix z ... 30.5.2005 15:41:29
|
|
|
|
TVN
|
Uf, si me potolažila. Hvala za dobre želje. Obilo sončka ti želim!
|
|
|
|
Avtosedež Maxi Cosi Cabrio in MC Cabriofix z ... 30.5.2005 16:21:36
|
|
|
|
sky
|
Punci, po moje je stvar sledeča (delam v avtomobilski branži): gre za isti sedež, razlika pa je EASYFIX - to je kot nekakšen plastični podstavek - ogrodje, ki ga pritrdiš v ISOFIX, ki ga Megane ima, potem pa na ta podstavek brez problema in (domnevam) zelo hitro pritrdiš otroški sedež - lupinico Cabrio. Brez tega "podstavka" ti ISOFIX nič ne "nuca", saj moraš potem lupinico pričvrstiti z varnostnimi pasovi (tako kot smo bili navajeni včasih). Je pa v zadnji MOTOREVIJI, kjer so testi avtosedežev tudi slikica, kjer vidiš kako izgleda celoten komplet Cabrio z Easyfixom. Če ne boš našla, ti lahko posredujem slikico. LP,Saša P.S.: Prava izbira:bravo:!
|
|
|
|
Avtosedež Maxi Cosi Cabrio in MC Cabriofix z ... 30.5.2005 16:43:02
|
|
|
|
Mina1
|
:ups: evo, me je glih moj popravil in gre nekako takole, kot pravi SAŠA: če sedžek ni EasyFIX, potem ti EasyFIX v avtu nič ne nuca. Gre za to, če imaš oboje s tem sistemom, potem pas za pripenjanje ni potreben, ker ima avto med naslonjalom in sedalom neke kaveljčke, ki se potem zapnejo v Easyfix sedežek oz. Cabrio lupinico. Torej boš pač Cabrio lupinico pripenjala s pasom, tako kot večina. Mi torej imamo v Touranu tale Easyfix sistem, ampak naša Cabrio Topline lupinica tega nima. Če lupinica to ima, stane veliko več. Se torej opravičujem, da sem malo po svoje tole podebatirala prejle;):)- pa-pa Mina1
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?