|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež Maxi Cosi Cabrio in MC Cabriofix z ...
30.5.2005 14:44:14   
TVN
Dejte mi nekaj povedat: na teh testih se pojavlja naziv Maxi Cosi Cabriofix z easyfix pritrditvijo. Sama sem naročila poleg vozička Quinny 3XL Comfort tudi lupinico Maxi Cosi Cabrio.

Sedaj pa sem zmedena - a je to isti sedež, kot tale Cabriofix?! Zakaj pa se potem ne imenuje Cabriofix ampak samo Cabrio?! A je potrebno še kaj dokupit?

Pomoč, prosim!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
30.5.2005 14:59:20   
Mina1
NIKA35: tale easyfiy niti ni v zv. lupinico, pač pa pomeni, ali ima avto to nastavitev.

Recimo, če imaš novejši avto, ima to EASYFIX nastavitev za lupinico oz. avtosedežek.

Mi imamo MAXI COSI CABRIO Topline, avto pa ima to easyfix nastavitev za lupinico, če me razumeš.

Torej nič ni potrebno dokupiti, gre samo za to, ali avto to ima, ali pa nima, sedežek zapneš tako v ta sistem, kot brez tega.

pa-pa Mina1:)

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2005 15:19:06   
TVN
Mina1, imamo novega Renaultovega Megana karavana, ki ima sistem ISOFIX. Če sem te prav razumela, naj bi se tale sedežek, ki sem ga naročila (Maxi Cosi Cabrio), brez problema zapel (brez dodatnih nastavkov?!) v isofix sistem?

Hvala za pomoč!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2005 15:23:45   
Mina1
Absolutno Nika, brez nastavkov in tako.

Sedežek daš npr. spredaj (obrneš ga kontra, če me razumeš, da ne gleda naprej, ampak gleda naslonjalo). Če imaš Air bag spredaj, ga izklopiš in tako.

Če ga zapneš zadaj, ga npr. zapneš za sovoznikov sedežek.

V "novejših" avtih je to BP, recimo moja EX stara Ford Fiesta Fun ima tako kratke pasove, da ga ne morem oz. ga skoraj ne morem zapeti, če me razumeš.

Naš EX Megane break caravan pa ima to že vse tako kot mora biti;)

Torej sedežek oz. lupinica in to je to. Pa lepo se vozite;)

pa-pa Mina1:)

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2005 15:41:29   
TVN
Uf, si me potolažila. Hvala za dobre želje. Obilo sončka ti želim!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2005 16:21:36   
sky
Punci, po moje je stvar sledeča (delam v avtomobilski branži): gre za isti sedež, razlika pa je EASYFIX - to je kot nekakšen plastični podstavek - ogrodje, ki ga pritrdiš v ISOFIX, ki ga Megane ima, potem pa na ta podstavek brez problema in (domnevam) zelo hitro pritrdiš otroški sedež - lupinico Cabrio. Brez tega "podstavka" ti ISOFIX nič ne "nuca", saj moraš potem lupinico pričvrstiti z varnostnimi pasovi (tako kot smo bili navajeni včasih). Je pa v zadnji MOTOREVIJI, kjer so testi avtosedežev tudi slikica, kjer vidiš kako izgleda celoten komplet Cabrio z Easyfixom.

Če ne boš našla, ti lahko posredujem slikico.

LP,Saša

P.S.: Prava izbira:bravo:!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2005 16:43:02   
Mina1
:ups: evo, me je glih moj popravil in gre nekako takole, kot pravi SAŠA:

če sedžek ni EasyFIX, potem ti EasyFIX v avtu nič ne nuca. Gre za to, če imaš oboje s tem sistemom, potem pas za pripenjanje ni potreben, ker ima avto med naslonjalom in sedalom neke kaveljčke, ki se potem zapnejo v Easyfix sedežek oz. Cabrio lupinico.

Torej boš pač Cabrio lupinico pripenjala s pasom, tako kot večina. Mi torej imamo v Touranu tale Easyfix sistem, ampak naša Cabrio Topline lupinica tega nima. Če lupinica to ima, stane veliko več.

Se torej opravičujem, da sem malo po svoje tole podebatirala prejle;):)-

pa-pa Mina1

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.5.2005 10:18:01   
TVN
Hvala, Saša. Mislim, da sem pri dodatni opremi za našega Megana Grandourja res videla nekakšen podstavek, ki ga lahko dokupiš. Predvidevam, da je to to, kar ti omogoči vpenjanje lupinice v Isofix sistem. Kolikor pa se spomnim, je precej draga zadeva... Bom premislila.

Hvala obema!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?