|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 13:34:53
|
|
|
|
claud
|
Bodi vesela da te še nč ne daje Na samoplačniškega greš kamorkol...mal pobrskaj po netu Sicer pa iskrene čestitke za
|
|
|
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 13:46:39
|
|
|
|
barika
|
Prej kot 8 tednu se ne bo nič videlo, samo sekirala se boš in po forumu brskala, zakaj se še nič ne vidi. Lepo se naroči, pa počakaj vsaj do 8 tedna, če že moraš iti kam na samoplačniški pregled.
|
|
|
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 15:18:33
|
|
|
|
nincrli
|
Jaz sem prvega imela v 10. tednu pa sem komaj čakala ampak je do takrat kar hitro minilo, pa še fajn se je vse videlo. Punce, ki so ga imele v 6. 7. pa so sam spraševale, če je vse ok, če se bi moglo več videt kot se je... Ma pomoje bolje, da počakaš, saj bo hitro minilo, boš videla!
|
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 16:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
POčakaj, boš imela kaj videti. Meni tudi ni bilo nič med nosečnostjo in sem res uživala. Relax in uživaj tudi ti!
|
|
|
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 16:35:06
|
|
|
|
SaaS
|
Verjamem, da si nestrpna, sploh če je prvi otrok. Mogoče se pa naročiš vseeno lahko, medtem, ko je tvoja g na dopustu. Saj naroči te sestra. Razen če so kompletno zaprli ordinacijo. Verjetno ti sestra lahko da datum v 8 tednu, ko bo g že tam.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTako izgleda prvih 24 ur po poroduPRVI dan po porodu je za žensko, ki je pravkar postala mama, pravi vrtinec čustev. Tako izgleda prvih 24 ur za mnoge žen...
Zadnje s foruma
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)

Božiček (
15%)

Dedek Mraz (
9%)

M&B&DM (
17%)

dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!