Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ne vem no... nisem še slišala, da bi to otroku škodilo. saj otroka s tem ne spravljaš v zadrego, torej ne vidim s čim bi lahko na njeno samopodobo vplivala
Mogoče bi jo drugič res morala večkrat vključiti v pogovor in ne govoriti o njej kot da se je to ne tiče...nevem pa tudi jaz kako bi lahko to tako drastično vplivalo na njeno samopodobo...mogoče je bila teta celo malo ljubosumna, da imam jaz dosti za povedat o svoji hčeri, ona pa o njeni vnukinji nima dosti (moja je pol leta mlajša od njene)
, pa naj govori slabo
res trapasto
. In tudi jaz se strinjam, da ji pri 5 letih to najbrž ne bo več všeč, ker bo hotela bit resna punca, danes pa ji po mojem to samo laska. Moja bi se še bolj afnala, če bi tako o njej pred drugimi govorila. Bomo vidli kako bo čez eno leto, sedaj jih ima šele 17m...