|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova kolekcija Maxi-cosi 3.8.2009 15:22:08
|
|
|
|
miapia
|
Ne vem, odvisno kdaj imaš rok. Če ti barva tako veliko pomeni. Že zdaj ima maxi cosi celo paleto barv.
|
|
|
RE: Nova kolekcija Maxi-cosi 3.8.2009 22:12:37
|
|
|
|
krtek 1
|
To tudi mene zanima,ga imamo namen kupiti in čakamo na nove.Ne rečem,da trenutni modeli niso lepi,ampak mi veliko pomeni da kupim nekaj kar mi je res všeč.
|
|
|
|
|
RE: Nova kolekcija Maxi-cosi 4.8.2009 7:37:46
|
|
|
|
zmajči25
|
Sej ene dve barvi sta mi res luštni, me pa firbec matra, kakšne bodo nove barve sedežev. Vem, kompliciram....
|
|
|
|
|
RE: Nova kolekcija Maxi-cosi 12.10.2009 11:27:00
|
|
|
|
čebelca2
|
nove barve lahko že vidiš v baby centrovih katalogih, sem jih videla in so resnično lepi. ampak 50€ dražji. se splača pa mc cabriofix naročit pri recenku, kjer je ceneje cca 110€ (v BC je od 140-150€) lanska barva in prav tako easy base (dobiš za cca 220 € oboje). če bi bilo tudi kaj izboljšav iz varnostnega vidia bi se splačalo, če gre pa samo za barve je pa brezveze. tako da premislite...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj je junij pravi čas za šolske nakupe?Junij je idealen čas za pripravo na prvi razred. Brez gneče in hitenja lahko starši skupaj z otrokom uredijo šolski koti...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.