Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: velike male sramne ustnice 12.8.2009 14:10:29
|
|
|
|
rija
|
koliko sem jaz slišala, so nekateri celi razpaljeni, če vidijo kaj takega....tak da....
|
|
|
RE: velike male sramne ustnice 12.8.2009 14:11:25
|
|
|
|
muki1
|
Nisem moški, ampak ženska. Se z njimi lahko pokriješ, ko je mraz? Ker če ne, po mojem še ni panike
< Sporočilo je popravil muki1 -- 12.8.2009 14:12:11 >
|
|
|
RE: velike male sramne ustnice 12.8.2009 14:11:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Se podpišem! Tud moje male "žnable" so večje od velikih! Ni pa to redek pojav. Sicer pa tudi zgornja usta obstajajo v vseh velikostih in debelinah. Če pa bo dec vzel "šubler" da bi izmeril kolko gledajo čez rob...pa bejži!!!
|
|
|
|
|
RE: velike male sramne ustnice 12.8.2009 14:15:23
|
|
|
|
mateyka
|
meni pa to ni grdo. razen, če ti že bingljajo, pol pa ne vem..
|
|
|
|
|
RE: velike male sramne ustnice 12.8.2009 15:57:42
|
|
|
|
donat
|
nikoli si nisem vzela am, pač kakor je je!
|
|
|
|
|
RE: velike male sramne ustnice 12.8.2009 22:16:20
|
|
|
|
Katjusa
|
ka bomo merle tak k moški nič se ne sekiraj kak je je pa tud men mal ven gleda... se mi ni nikol noben prtožu, pa tud moj možek se je vseen uženu z mano
|
|
|
|
|
RE: velike male sramne ustnice 13.8.2009 12:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ena od nesrečnic? Zakaj? A kaj manj uživaš zaradi tega? Te manj moških mara zaradi tega? A kdo kaže s prstom za tabo? Sekiraš se zaradi malenkosti, ki jo na tebi nobeden drug ne opazi.
|
|
|
|
|
RE: velike male sramne ustnice 14.8.2009 12:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje male sramne ustnice so tudi večje od velikih, pa se še nobeden ni pritožil. Pa tudi na nudl plažo hodim z obrito. Brez veze se sekirat zaradi tega. Veliki večini decov je itak vseeno.
|
|
|
|
|
RE: velike male sramne ustnice 14.8.2009 16:45:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
jz pa pravzaprav ne vem med kakšne pašejo moje žnable, ampak če se partner ne pritožuje, mora bit že ok. Na plaži imam pa kopalke gor, da drugih ne obremenjujem s svojo fračo.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
ime na Skatarincatinca77Kaj vam je lepše?Sara (
47%)

Sabrina (
7%)

Stella (
22%)

Sofia (
23%)
Število vseh glasov: 239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!