Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je danes stara teden dni. Porodno težo je imela 3600g, in ima res neverjeten sesalni refleks - vedno bi sesala in to takooooo močno... Jaz pa imam problem - namreč, ko sva bili v P, me je vedno sesala, zdaj pa imam zelo ranjene dojke in zelo zelo boleče
Nekaj dni si mleko izbrizgavam, in ji ga dajem po flaški. Se pa bojim, da bom na tak način izguibila mleko
Pa mi je mož iz lekarne prinesu od firme BIOCLIN Lanolin mazilo, ki ga ni potrebno spirat dol pred dojenjem in od iste firme komprese.ki sem jih imela kar cel dan gor in modrc čez. Ful dobro hladijo in celijo. Med dojenjem sem pač stisnila zobe dokler se ni zacelilo.
, ampak vseeno se trudim in jo še vedno dojim kolikor lahko (tud po 1 uro na podoj), nato pa dam dodatek. da boš pa ti čisto izčrpana in za nikamor, pa tudi ni nikomur podobno, mar ne?